Metalne varalice unskih majstora
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sa ili bez osovine, ove varalice su jako dobre i lovne. Njihova konstrukcija i tezina im garantuje uspjeh u lovu na velikim rijekama i jezerima. Naoko su jednostavne, ali u njihov izgled je utkano stotine godina iskustva. Omogucuju daleke zabacaje i lako dospijevaju na sve dubine, mislim da bi svaki ribolovac trebao imati par komada u torbi, onako da mu riba zivota ne prodje neuhvacena!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
-
- Haman Štela
- Pridružen/a:18 srp 2010, 22:29 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Metalne varalice unskih majstora
Uredu, hvala.
Bisto
!
Bisto

JEDER TAG IST EIN ANGELTAG, ABER NICHT JEDER TAG IST AUCH EIN FANGTAG...
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
izgledaju predobro , svaka čast , u dogledno vrijeme kada se budem okušao na Uni , ovo ću ponijeti kući kao suvenir
stvarno fino izgledaju ...bistro

Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
Jao sto volim jednostavne, efikasne stvari. Kako kazu...sve genijalne stvari su jednostavne ali sve jednostavne nisu genijalne.
Svaka cast na varalicama
Svaka cast na varalicama

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Slap ove kašike izgledaju odlično, baš mi je drago da čuvaš tradiciju izrade,ovakve slične je stara garda mladičara izrađivala u mojoj čaršiji i kad izvade iz ruksaka da to pokažu sve bude zahrđalo i potamnjelo ali ljudi i dalje čuvaju radi sjećanja...
Daj nam malo opiši tehniku kako blinkeraš pastrmke sa ovim kašikama, mislim da će biti svima interesantan tvoj opis tehnike
Daj nam malo opiši tehniku kako blinkeraš pastrmke sa ovim kašikama, mislim da će biti svima interesantan tvoj opis tehnike
-
- Štela
- Pridružen/a:03 lip 2008, 09:10 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Naravno,Zlaja,opisaću kad se natjeram
...a do tada evo fotki od prije par dana...

Uploaded with ImageShack.us

Majstor Brico..C&R...plivaj mala,rađaj male mladice!

Majstor Brico..C&R...plivaj mala,rađaj male mladice!

- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Majstori sa jedne i jedine
Uff kako je zbombala ovu Unsku kasiku u ralje

Uff kako je zbombala ovu Unsku kasiku u ralje

-
- Štela
- Pridružen/a:03 lip 2008, 09:10 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nova godina,nova roba...

Bistro!

Bistro!

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Obećao si napisati koju o pecanju sa unskim blinkerima...
-
- Štela
Da,Zlaja,dobro me napomenu...ovako,kod lova ovim manjim blinkerima,uglavnom zabacujem uzvodno i ako je jača struja pustam da nosi blinker,koji malo življe leluja u propadanju,bitno je napomenuti da je potrebno imati uvjek napetu strunu da bi mogli osjetiti udarac i kontrirati!
Ako je u pitanju mirnija voda,neki "zavlačak",uz obalu,iza sedre i sl.(a znamo da tu ribe leže
)...onda zabacujem i pustam da tone,sve zavisi koja je dubina,pri povremenom jiganju gdje blinker opet odradi "lelujanje" i obično taj se dešavaju udarci...
Eto,mislim da sam pomogao,mada je najbolje to praktično odraditi...
Bistro!
Ako je u pitanju mirnija voda,neki "zavlačak",uz obalu,iza sedre i sl.(a znamo da tu ribe leže

Eto,mislim da sam pomogao,mada je najbolje to praktično odraditi...

Bistro!