Cestitke i pozdravi
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
sretan rodjen-dan 

Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Cestitke i pozdravi
Hvala vam dragi prijatelji na lijepim zeljama! Ma sta mi mogu godine kad je srce mlado . Ja se jos osjecam kao da mi je 20 (jest al`u EUR-ima).
Za ove 4 decenije stekao sam veliko "blago"(suprugu, dva prelijepa sina i mnogo dobih prijatelja) i zato mi nije zao sto "procerdah" pola zivota jer nije bilo uzalud. Jos jednom vam svima hvala i neka ste mi zivi i zdravi! BISTRO!

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Druže Soha, pređe i ti u petu deceniju.
Nek je sa srećom, ali sad sve kreće silaznom putanjom ... tako je u mene bilo
Bistro!
Nek je sa srećom, ali sad sve kreće silaznom putanjom ... tako je u mene bilo

Bistro!
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad

- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Soha jarane sretan rodjendan i da ih jos mnogo docekas u zdravlju i veselju!
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cestitam i ja!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala svima na iskrenim cestitkama, bogami doddje vreme da se nacne i ova peta decenija. Kako ono rece Ahmed Sabo u "Dervis i Smrt", "previse godina da covjek odbaci sve ambicije a premalo da ih sve napusti"
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Dragi moj najveći i najviši predsjedniče,
ljubi tebe tvoj potpredsjednik za tvoj rođendan.
Živi i zdrav ti meni bio
i narast'o vel'ki

ljubi tebe tvoj potpredsjednik za tvoj rođendan.
Živi i zdrav ti meni bio
i narast'o vel'ki

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
by Kapo Senad
by Kapo Senad

- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sretan rodjendan Soha sa zakasnjenjem puno zdravlja i srece ,President takodje sve najbolje u za 25 rodjendan
bistro momci.....

Bistro
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Druze presjednice sve najbolje od vaseg bliskog suradnika.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QwEKVI6XYsQ[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QwEKVI6XYsQ[/youtube]

- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sretan rodjendan Mr.President