Dogovor za teferič 2012
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac,Kovach
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Otpasce jos 50 % garant znam od prije. Uvjek se nesto dogovaramo, a na kraju ostane standardna "hard core" ekipa.
Nema veze meni je i tako super odmorim od svega bacim mozak na pashu lovim ribu zezam se do iznemoglosti i napunim baterije.
Nema veze meni je i tako super odmorim od svega bacim mozak na pashu lovim ribu zezam se do iznemoglosti i napunim baterije.

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Dogovor za teferič 2012
Ja cu biti u Puli izmedju 17/6 i 13/7, pa ko je u mogucnosti i zeli da se sretnemo - bujrum kod mene ili se nadjemo negdje u BiH...

- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Angler druze bujrum bar jedan dan da kafenisemo, a moze i malo ribolova na Doljanci. Ponesi onu svoju "dvojkicu"
.
ruso jarane poslacu ti broj na PP pa ako te put nanese javni se da bar kafu popijemo.

ruso jarane poslacu ti broj na PP pa ako te put nanese javni se da bar kafu popijemo.
Kovach, mi se svakako vidimo, prvo jutarnja "krmeljusa", a poslije gdje nas noge odvedu.
Bez "maksuma" nigdje ne idem
Bez "maksuma" nigdje ne idem

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Meni nece biti ni najmanje muka da se prebacim u BiH, pa ako nas ima par dole u ovom ranijem periodu, predlazem da pokusamo uklopiti jedan vikend i da se nadjemo. Meni najbolje odgovaraju zadnja dva u junu i prvi vikend u julu (kao i svi radni dani izmedju).

- Seha
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Rusko i ostali uzmite Senadov i Kovacev mobilni pa im se javite kad stignete da mozemo biti u kontaktu. Ja sam "dole" zadnja sedmica u 6 i tri sedmice u 7 mjesecu.

- rusko
- Nobelovac
Znaci zadnja sedmica u junu i prva u julu su nam vecini okej... Kovac mi je vec prebacio svoj broj telefona, a i Senad ce vjerovatno kada vidi ovo... Ja cu vam proslijediti moj broj kada stignem dole, i skontam sebi neku karticu... Mislim da cu imati dole i internet, pa se mozemo skontati i preko foruma...Seha je napisao/la:Rusko i ostali uzmite Senadov i Kovacev mobilni pa im se javite kad stignete da mozemo biti u kontaktu. Ja sam "dole" zadnja sedmica u 6 i tri sedmice u 7 mjesecu.
Jedino me sad muci kako zenine haljine da izbacim iz auta da napravim mjesta za opremu

- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Reci joj da moras auto nesto na opravku pa ce ti smetati haljne
. Ma ti dodji a naci cemo mi mjesta.
Raja ko nema moj broj, a odgovara mu ovaj termin neka javi da mu posaljem PP. Lokacija je najmanje bitna (gdje pase vecini), najvaznije je da se sastanemo i malo promuhabetimo i koju oborimo niz grlo "ko zilet".

Raja ko nema moj broj, a odgovara mu ovaj termin neka javi da mu posaljem PP. Lokacija je najmanje bitna (gdje pase vecini), najvaznije je da se sastanemo i malo promuhabetimo i koju oborimo niz grlo "ko zilet".
- AlaS
- Nobelovac
- Lokacija:JELAH [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pratim i cekam da se utanaci termin da onda mogu ostali a i ja prema tome ukomponovati slobodne dane ,godisnji itd...Sto se tice lokacije samo nek ima makar jedna vrsta grabljivica jer cu inace morat sa sarandzijama sjediti kraj stapova i glumiti penzionera

Bistro
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Snimajte i slikajte, da i mi koji pratimo preko malih ekrana mozemo uzivati!
Znaci sve se pomjera za taj juni?

Znaci sve se pomjera za taj juni?
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- Seha
Nemora da znaci. Mozemo napraviti 2 druzenja. Jedno kod Zlaje i Aldina drugo kod Kove.

- Kovach
- Nobelovac
Seha drug sta predlazes prvo? Da li da sad pravimo ovo druzenje kod mene ili kod Zlaje i Aldina sto smo pricali cisto da znam. Ako je ovo kod mene planirano za pocetak avgusta mozda bih mogao obaviti jos par nekih sitnih radova sto sam planirao oko vikendice, a ako cemo sad kod mene da ne pocinjem do jeseni. Meni odgovaraju obje varijante ali bih volio znati i radi odmora.