bilo bi super .Ja sam pokusavao saznati cijene boila na njihovoj stranici ali pise da shop trenutno ne radizbog necega
ne znam sta je u pitanju ali PUNA PODRSKA za Elementbaits

bistro
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Ribosport Tuzla.nehro je napisao/la:Ja sam iz Gracanice![]()
bistro
candr BN je napisao/la:100% potpisujemsenad je napisao/la:Za izvođenje zaključka treba prvo postaviti pitanja i dobiti odgovore.
Svi uvijek na prečac zaključujemo.Ja idem logikom da niko ne bi smio napisati da je nečiji predstavnik, ako to stvarno nije (mada se i to dešava, i to je nešto na šta nam je skrenuta pažnja od prvih pravih uvoznika/dilere pojedinih brendova, da se u časopisu povede računa o tim reklamama u kojim se "tvrdi" da je neko generalni/diler/predstavnik i da se traži dokaz - carinska deklaracija ili slično).
Što kaže Šeha, kupujmo i podržimo domaće --naravno, ako zadovoljava kvalitetom.Na žalost, kod nas se prvo upali ona iz vica o dva Mostarca kad razgovaraju:
Mostarac 1: "Jesi čuo, maaajke ti, umro Meha?"
Mostarac 2: "Ma 'ta će on!"
Isto ovo sam govorio i većini raje sa kojom sam razgovarao/dopisivao se vezano za časopis (Masterbih, čini mi se da sam i tebi pisao o tome) - čega se najviše bojim, što bi moglo najviše štetiti opstanku časopisa je upravo ovo naše: "Ma ta će oni, čuj oni pokrecu casopis!"
Vjerujte, govorim iz iskustva stečenog na stranici.Samo je bitno unijeti malo pozitive u sve, onda se svašta uraditi može.
Veliki postotak ljudi se u nasoj zemlji ujutro budi s recenicom "ma 'ta ce oni...".Nisam smio napisat koji postotak jer ce se naci neko da kaze:"Ja,bo/a,on zna!"
Volio bih da znam sta treba da se desi da ljudi pocnu pozitivno razmisljati.Zasto svaki pokusaj da se nesto uradi dobro u ovoj zemlji mora da se docekuje na noz?Zasto je bitno,nama obicnim kupcima,da li je neko generalni,exkluzivni,uvoznik distributer,diler...Zar nije najbitnije da roba ima deklaraciju i dobru cijenu?Bas me briga i ako je 9. ruka ako mu je cijena dobra.Sta imamo od toga sto je naj-exkluzivniji-generalni i ini uvoznik ako udara jaku marzu?
Masterbih,molim te nemoj da mislis da je moj post upucen ciljno tebi nego je napisan uopste.Meni kao trgovcu moze da smeta kad se neko kiti perjem "generalnog...",a i ja sam isto tako uvoznik te iste robe,a obicnog kupca interesuje ispravnost robe i cijena!
Sto se tice Element bait i njihovih proizvoda zelim im svu srecu ovoga svijeta sa nama ovakvim kupcima.Ovdje se u startu odbacuje nesto cim je proizvedeno u BiH,a iz uvoza moze biti i najvece g...o-to je full!!
Zamislite nekog prosjecnog kupca iz BiH koji kupi njihove bojle i ode na vodu i ne upeca nista!?Odmah ce da se raspise po forumima,bla,bla,bla,kakav Almir,kakvi bakraci!
A sjetite se svi koliko puta ste izasli na vodu sa najboljim bojlama najboljih svjetskih proizvodjaca i niste upecali nista!Ne vjerujem da je neko reko:"E,znao sam da ovaj Hutchinson nema pojma!"
Almira dobro poznajem i ne sumnjam u njegovo poznavanje materije ali ne mogu apriori da tvrdim da su njegove bojle ni dobre ni lose.Jedino sto mogu da garantujem je da cu ih sigurno naruciti za prodavnicu,a i da cu ih licno testirati do besvjesti.
Da je srece svi bismo trebali tako ili bar oni koji su u mogucnosti.
To je ako Bog da u planu za slijedecu godinu.roba je napisao/la:E halal ti vjera majstore. Svaka čast!!! Volio bih samo da ste napravili klip kao mali dokumentarac da malo čujemo kako šta. Mada bez sumnje da sam uživao i uovom. Bistro...