Soha vobleri
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
svaka cast haso jedva cekam da vidim gotove.a kako ja nisam vidio te jerkove??
Ruba Vobleri
- bakee
- Književnik
- Lokacija:sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Soha vobleri
Dobih na poklon od Bistro BiH ekipe i jedan tvoj vobler, mislim da ga zoves memo. Probao sam ga i moram da te pohvalim dosta dosta sitna vibracija. Posto ja ne lovim smudja nadam se da ce biti dobar i za bucova. Bistro
Ovi dvodijelni su zlo!
Loviće oni i druge grabljivice
Loviće oni i druge grabljivice
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo nesto novo. Radi se o dvodijelnom vobleru duzine 12 cm, predvidjen za lov mladice. Model za sada nema imena, al see nadam da ce ga ubrzo dobiti.

Uploaded with ImageShack.us

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bjezi bolan Soha... idi vezi muhe...
ovakav talenat bacas na varalice
Salu na stranu, svaka ti cast!!!
ovakav talenat bacas na varalice
Salu na stranu, svaka ti cast!!!

-
Clavis
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Soha, ova serija ti je za 10! Moj favorit je pastrmčica sa tamnijim leđima!
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Uf ,Titin sin Žarko pa ti jarane
klen i zela...naježi se...majstorski uski profil !
De nam molim te napiši kako si zamislio da radi? Bilo bi idealno-uska amplituda zmijuganja i sitan rad sa malo oborenim kljunom kao rapala cd da malo pravi otpor na štapu...tradicionalni kljun da ide u lepezu,fino poširoku...
De nam molim te napiši kako si zamislio da radi? Bilo bi idealno-uska amplituda zmijuganja i sitan rad sa malo oborenim kljunom kao rapala cd da malo pravi otpor na štapu...tradicionalni kljun da ide u lepezu,fino poširoku...
- ruba
- Nobelovac
- Lokacija:TESLIC EVROPA I STO JE MOGUCE PRIJE NAZAD [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
jaro svaka cast ovoj je vrh vrhova,da ce dobro radit ja to znam.
samo mi reci za ovaj treci na prvoj slici iz cijeg je mercedesa nastradala ona ukrasna lajsnica,,,,,,hihihihi
salim se,on mi je najvise za oko zapao.pozdrav i samo stanjcaj

samo mi reci za ovaj treci na prvoj slici iz cijeg je mercedesa nastradala ona ukrasna lajsnica,,,,,,hihihihi
salim se,on mi je najvise za oko zapao.pozdrav i samo stanjcaj
Ruba Vobleri
- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
soha ovo je pravi majstorluk.. kapa dole..
čuvajte se mlade čika soha ima nešto da vam pokaže.. 
..be yourself no matter what they say..
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ova tema sve ozbiljnija!
Materijal za 10+! Na vodu pod hitno da se vidi rezultat. Mislim da svaki dezen ima svoj vakat. Duboki naklon majstore.
Koliko su teski?
Materijal za 10+! Na vodu pod hitno da se vidi rezultat. Mislim da svaki dezen ima svoj vakat. Duboki naklon majstore.
Koliko su teski?
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
E drug pretjera ga sad sa ovim perfekcionizmom. Dobro Rusko rece.
Treba otvoriti temu..."Soha-umjetnicki radovi"
Za mladu tipujem na pesha....ma na svu seriju
Treba otvoriti temu..."Soha-umjetnicki radovi"
Za mladu tipujem na pesha....ma na svu seriju
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ljudi Hvala vam na lijepim komentarima

- soha
- Nobelovac
Evo ovako, ovaj dugacki dvodijelac je duzine 12 cm, i tezine 14 grama. Manji dvodijelci na ovom klipu ispod su velicine 6,5 cm i 5 cm, i namjenjeni su lovu pastrmke i krupnog klena, a kako rade evo vidi se u klipu :
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r1mSQhFRXfo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r1mSQhFRXfo[/youtube]
- soha
- Nobelovac
Zaboravih napisati da su malisani tonuci 
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Fantazija ko zive. Svaka cast. Nabavi neki vrh stapa 30-40 cm duzine za ovo testiranje. Bice ti dosta lakse voditi ih u malom prostoru