Sezona i ulovi u 2013.
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Mali uvod u reportazu koja uskoro slijedi. Uzivajte!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=23nM6Vw39_M[/youtube]
Bistro od CT Element Baits
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=23nM6Vw39_M[/youtube]
Bistro od CT Element Baits
- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Sezona i ulovi u 2013.
Danas smo ja i Ajdin posjetili jezero Smoluća i otpecali jednu kratku kampanjicu.. evo najzanimljivijih detalja..

I na kraju jedna "umjetnička"..

Bistro!

I na kraju jedna "umjetnička"..

Bistro!
..be yourself no matter what they say..
- mladicakraljica
- Piskaralo
- Pridružen/a:18 lip 2012, 17:20 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hehehe ja juce bio malo fali da se sretnemo dobri komadi jeli tuti fruti radio
- emin
- Književnik
- Pridružen/a:21 ožu 2011, 10:03 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bilo bi lijepo, al eto nije se dalo.. jest jest između ostalog i tuti fruti.. 

-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Druze cuvaj se ti da te ajdin ne navuce na ovaj saranski ribolov.bolje ti je na drogu da se navuces nego na ovodjuzepee je napisao/la:bilo bi lijepo, al eto nije se dalo.. jest jest između ostalog i tuti fruti..

- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prelijepe fotografije i ulovi...
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro majstori

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro, svaka čast! 

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Te ribe vode nezdrav način života
Bistro druže

jel ovo Zlaja neka provokacijazlaja je napisao/la:Te ribe vode nezdrav način životaBistro druže

ja sam inace po riboispovjesti sarandzija
zaboravih, Bistro! momci, tako i treba...

- emin
- Književnik
hvala ljudi.. mogu vam reći nije ovo loše nimalo.. 

kako lose...the best off, pitaj Armina... 

-
- Štela
- Lokacija:Tešanj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hvala,hvala momci.
bistro.
bistro.
-
- Štela
- Lokacija:Ljubljana [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bistro svima,
evo posle dužeg vremena, malo da se i ja javim sa nekim od mojih ulova
evo posle dužeg vremena, malo da se i ja javim sa nekim od mojih ulova
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.