Zivotinje
Moderatori/ce:emin,zlaja,angler
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pasje popodne...

Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
by Kapo Senad
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Zivotinje
Bjelouška kapitalac sa jezera Pelagićevo

by Kapo Senad
by Kapo Senad
- senad
- Gledač u vodu
Barska školjka, jezero Bašigovci

by Kapo Senad
by Kapo Senad
Odličan serijal!

Jedna od mojih sjenica,

- Klenolovac
- Piskaralo
- Pridružen/a:12 ožu 2012, 20:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ovu fotografiju sam nazvao "Deset godina braka". Desno je naravno ženka.

Vidi gnjurca voda mu do koljena, kad dođe plima...
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Moj macak sa vikendice i jez snimljen isto na vikendici
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Te arapagos kobile bi vrištale da vide našeg brdskog...samo bi njemu ljestve trebale

Još jedan Bosansko brdski 

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Januarski zelenitis žotoguziaurus

- Klenolovac
- Piskaralo
- Pridružen/a:12 ožu 2012, 20:09 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Zasjeda (čeka, sačekuša...)
Kako je ovo najlošija fotografija po kvalitetu u ovoj temi moram onda koju riječ da napišem. Ovo me podsjetilo kad sam i ja jednom 'vako se popeo na tršnju, i za razliku od (glupog) mačka bez čizama, ja se najeo ko veliki, al' nisam znao da siđem.
Sent from my Canon idiot IXSUS 200IS
Vidi gnjurca voda mu do koljena, kad dođe plima...
- zlaja
- Nobelovac
Dobra fotka, vidi što ga svraka sa susjedne grane zajebava