Cestitke i pozdravi
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Majstore sve najbolje!
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Cestitke i pozdravi
Hvala svima na lijepim cestitkama, i da svi zajedno docekamo jos puno rodjendana u zdravlju i sreci 

Drug neka je sretno i bericetno. Jos puno ih docekao u zdravlju!
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Druže Rusko sretne četiri banke !
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I od mene sve najbolje.
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sretno mladi musicaru.

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- rades7
- Književnik
- Lokacija:Doboj [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sretan rođendan vrsnom znalcu fly fishinga i fotografije...sve najbolje Angler.
Srećan ti prva trećina sad još dvije ti ostaju 

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala na cestitkama… Evo me supruga kidnapovala i odvela u Alanyu (Turska)… uzivam sa familijom i pratim sta rade lokalni ribolovci!
Bistro!
Bistro!

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ne brini. Jos koju godinu i nece te vise maltretirati. Moci ces u ribu do mile voljerusko je napisao/la:Hvala na cestitkama… Evo me supruga kidnapovala i odvela u Alanyu (Turska)… uzivam sa familijom i pratim sta rade lokalni ribolovci!
Bistro!

"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Nije ni ovo maltretiranje lose… Odmaram se uz vino od nara iliti sipka sto bi hercegovci rekli… I natjerao sam raju iz bara da slusaju Smak
Usput… danas sam se setkao uz luku i naletih na dida i nanu sa samijom kako pecaju rame uz rame (ubacicu sliku kada se vratim)… Kaze mi zena, e i mi cemo ovako kada odemo u penziju… Nekako mi naumpade Montyjev komentar

Usput… danas sam se setkao uz luku i naletih na dida i nanu sa samijom kako pecaju rame uz rame (ubacicu sliku kada se vratim)… Kaze mi zena, e i mi cemo ovako kada odemo u penziju… Nekako mi naumpade Montyjev komentar

- rusko
- Nobelovac
sorry… los mi je internet ovdje pa sam propustio da je i tebi bio rodjendan tik uz mojangler je napisao/la:Momci hvala na cestitkama

Sve najbolje i bistro… I da klepis najmanje isti broj novih morskih vrsta koliko ti je godina!

Da mi je godine redukovati pa makar na ustrb broja riba
Eto jos toliko kilometara i kod mene si. Jedino sto nema tog "soka od grozdja"

Eto jos toliko kilometara i kod mene si. Jedino sto nema tog "soka od grozdja"