Priroda
Moderatori/ce:emin,zlaja,angler
Dobra svaka kad je pored vode 

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Priroda
Pijesak,malo vode ,sunce i ispadoše dobre pločice...

- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Super fotka Soha… samo nesto kontam… betonski stubovi i bodljikava zica da se ogradi dulum njive… Sta se sadi da mi je znati 

- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
I ja ne kontam, zato i dadoh takav naziv fotografiji "Gdje god pogledam podjele"rusko je napisao/la:Super fotka Soha… samo nesto kontam… betonski stubovi i bodljikava zica da se ogradi dulum njive… Sta se sadi da mi je znati

Kad Zlaja spomenu fotku vidjeh da smo zatajili.
Evo jedna birvaktilska jutarnja iz Clavisovog kraja
Evo jedna birvaktilska jutarnja iz Clavisovog kraja

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Imaš dušu za fotkanje, nemam riječi...