Rusko drug culi smo se i ranije vec si mi nagovjestio da bi moglo biti ovako. Bas mi je zao neda nam se evo vec par godina da kafenisemo, ali zato kad se uganjamo necemo stati na kafi. Monty zao mi je sto ne dolazis ove godine da negdje odlovimo bar 2 dana. Ali neka smo mi zivi i zdravi bice dogodine turneja ono u želju.
Seha drug po dogovoru, a ako ti i Mali primate goste mozda navratim taj vikend na Staracu jer ni ja jos nisam zabacio u Staracu. Mozda bi mogao pokusati ove godine stuku na musicar. Prosle godine ja dosao i ono prolom oblaka

Besko, Adi, Senad i ja bili mokri do koze. A kod mene u svaka doba bujrum, ja sam od 01.08. na odmoru. Do tad moram raditi jer je kolega na odmoru a mora jedan biti na poslu. Poceo sam pomalo krmiti sarana ispred i vec je prije 3-4 dana pored podzida plicakom prolazio jedan cca 2-3 kg, a nadam se nije sam. Hoces li da ti krmim malo i onu poziciju desno uz ono granje?
Zlaja drug dogovorili smo se kad bude ono sijelo da me zivnes gledacu da naletim. Sto se tice lokacija kod mene i oko mene koga put nanese neka se javi bar da kafu popijemo, a ako imali vremena i odpecamo negdje. Ako me put nanese blizu nekoga od kolega sa foruma javicu se da je pijemo.
P.S. Sve je ovo sporadicno ali nikako da se uganjamo i odredimo termin za tradicionalno druzenje raje sa foruma svake godine pa ko moze neka dodje. Normalno da ne možemo uvijek svi.
BISTRO!