Cestitke i pozdravi
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Hvala Vam prijatelji!
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Cestitke i pozdravi
Tomy sretan rođendan i bistro!
Hvala drug 

- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bajram Serif Mubarek Olsun i od mene svim kolegama koji slave!
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Bajram barećula ljudi
Svima koji slave sretan Bajram!
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Drug Zlaja, neka je sretan ulazak u 40-te sa pjesmom:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=R66b8SJyZ8g[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=R66b8SJyZ8g[/youtube]

- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala druže, mislio sam da sam spreman za četrdesete...Kupio sam sebi duge gaće za ispod hlača, debele čarape i ostalu opremu al nije to to 

Zlaja sve najbolje i više vremena na vodi 

- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sa srećom Zlaja!
Nisi uzeo svu dodatnu opremu za 40+...
Nisi uzeo svu dodatnu opremu za 40+...

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad

- zlaja
- Nobelovac
Hvala drugovi