Jezero Smoluća
Moderator/ica:emin
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
i jos
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- soha
- Nobelovac
- Lokacija:Stari grad Soko [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Jezero Smoluća
a za sehu evo slika i za album, radi se o divljaku mislim da ga do sada nije bilo medju riabama 10 plus, a ime neka joj bude "sana", riba je totalno bez greske, dakale nema nicega na sebi sto bi je obiljezilo, od zlatne boje i samog rasporeda krljusti sve je kao naslikano na njoj, dakle nikakvih vidnih znaka po kojoj bi se dala raspoznavati osim na desnom boku na sredini ribe negdje gdje pocinje leđno peraje malo nepravilan raspored krljusti, kilaza je po Smajinoj vagi oko 12 kg, ali mislim da nema vise od 11 kg, pa ako je neko bude u skoro vrijeme dobio neka je izvaga sa preciznijom vagom da se utvrdi tacna kilaza
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Hvala Soha. Slobodno sami ubacujte slike na onu temu sa smoluckim saranima pa cu ja samo svremena na vrijeme presoziti. Predivna riba i nije bila prije na listi..
Bistro
Bistro

- soha
- Nobelovac
javni kad dolazis na privat pa da se nadjemo gore koji dan, da malo razmijenimo iz suplje u prazno uz hladnu pivuSeha je napisao/la:Hvala Soha. Slobodno sami ubacujte slike na onu temu sa smoluckim saranima pa cu ja samo svremena na vrijeme presoziti. Predivna riba i nije bila prije na listi..
Bistro
- ado
- Šampion proljetne "Smolućijade 2010"
- Pridružen/a:28 lis 2009, 20:19 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Prelijepa riba a cini mi se da se ova riba jos nije prodavala u medijima
, samo jos jedno da predlozim, ubuduce ako znate raspoznavati spol riba dobro bi bilo da nove ribe koje se pojave odmah navedete jel muzjak ili zenka. Moj Seha ovdje je vrijeme toliko nestabilno da od proslog vikenda se tek pojavilo par zenki na udici koje su izasle iz mrijesta ono dosad sve muzjaci.pozdrav i bistro

-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja sam ako Bog da od sutra na smolucoj jedno 4-5 dana pa ako bude stagod bice i ovdje:).Nadam se da ce jos neko od raje sa foruma biti u isto vrijeme na jezeru kad i ja
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vala Enko i bilo ti je vrijeme vise da zabacis udice.........
Ja nevjerujem da cu loviti na Smoluci skoro. Lovio sam Smolucu dovoljno dugo tako da sam se uzelio novih izazova i tisine u divljini.. Bice prilike akobogda da se negdje vidimo na vodi. Bistro
Ja nevjerujem da cu loviti na Smoluci skoro. Lovio sam Smolucu dovoljno dugo tako da sam se uzelio novih izazova i tisine u divljini.. Bice prilike akobogda da se negdje vidimo na vodi. Bistro

- soha
- Nobelovac
svi se nesto usutili, haman niko vise nema vremena za pecanje, ja evo naso malo pa sa ljepsom polovinom izasao malo do smoluce juce i danas, pa evo malo da docaram ambijent
- Ko_fol_ribar
- Prava Štela
- Lokacija:Gracanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Uhvatio Soha Mejru pod nosom TebiAdiR je napisao/la:Bisto Soha,jesi li makar nakrmio to moje mjesto , eto mene sutra....

Bistroooooooo

and nothing else matters!
Never cared for what they say, never cared for games they play, never cared for what they do, never cared for what they know, and I know !!!

Bistro BiH ma gdje da si!!!
- soha
- Nobelovac
Ko_fol_ribar je napisao/la:Uhvatio Soha Mejru pod nosom TebiAdiR je napisao/la:Bisto Soha,jesi li makar nakrmio to moje mjesto , eto mene sutra....Gdje sam Ti i govorio da bacas,uz onaj grm pa desno od njega nekih metar dva, al' si reko da neces preblizu Ti
![]()
Bistroooooooo

@ ko_fol_ribar : nije desno od zbuna nego lijevo jedan, metar samo lijevo od njega
- soha
- Nobelovac
sto se tice krmljenja, tu gdje sam uhvatio mejru nisam bacio ni bobe, tamo dalje gdje sam pecao prema suprotnoj obali sam bacio oko dvije kile ciste boile, ostalo nista nisam krmio, i mislim da cu od sad na smoluci tako i ubuduce pecati bez puno krme, moje skromno iskustvo mi govori da puno krme ne daje dobre rezultate
- Ko_fol_ribar
- Prava Štela
- Lokacija:Gracanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pa to je to, nije to nista drugacije, Adir kaze preblizu musoha je napisao/la:![]()
![]()
nisam kriv adir
![]()
![]()
,
@ ko_fol_ribar : nije desno od zbuna nego lijevo jedan, metar samo lijevo od njega

and nothing else matters!
Never cared for what they say, never cared for games they play, never cared for what they do, never cared for what they know, and I know !!!

Bistro BiH ma gdje da si!!!
- feeder
- Đinđi-rinđi
- Lokacija:Tuzla [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
bistro soha....cestitam na ulovo....
pozdrav svima....
Evo koja i od mene
pozdrav svima....

Evo koja i od mene