Jezera i ribolovni tereni u emisiji Ulovi Trofej
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac,Kovach
- ulovitrofej
- Početnik
- Kontakt:
Posle visegodisnjeg emitovanja televizijske emisije "Ulovi Trofej", od skoro mozete da nas vidite i na nasem zvanicnom sajtu.
U emisijama su prikazani mnogobrojni interesantni ribolovni tereni kako Srbije, BiH tako i inostranstva... sa akcentom na reke i jezera.
Pogledajte i sami
TV Emisija o ribolovu i pecanju - Ulovi Trofej
U emisijama su prikazani mnogobrojni interesantni ribolovni tereni kako Srbije, BiH tako i inostranstva... sa akcentom na reke i jezera.
Pogledajte i sami
TV Emisija o ribolovu i pecanju - Ulovi Trofej
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Jezera i ribolovni tereni u emisiji Ulovi Trofej
Gledao sam neke fantasticne emisije koje je napravio Pavle sa ekipom. Sve povale pozdrav i Bistro
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Vaše emisije su relaksirajuće,iskrene pohvale za rad
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
a je li bila ova emisija na rts-u prije,jer vidim da na vasoj stranici ne pise rts,a mislim da sam jednom gledao lov pastrmke i lososa na aljasci???
- ulovitrofej
- Početnik
- Kontakt:
Hvala za pohvale, trudicemo se da budemo jos bolji!!!
Emisija nikada nije isla na RTS-u, ali je isla na RTV BK i na RTV KOSAVA (nacionalni emiteri).
Vrlo uskoro cete opet moci da nas gledate i na nacionalnom emiteru!!!
Bicete obavesteni!!!
Bistro!!!
Emisija nikada nije isla na RTS-u, ali je isla na RTV BK i na RTV KOSAVA (nacionalni emiteri).
Vrlo uskoro cete opet moci da nas gledate i na nacionalnom emiteru!!!
Bicete obavesteni!!!
Bistro!!!
- ulovitrofej
- Početnik
- Kontakt:
ULOVI TROFEJ OD SUBOTE NA NACIONALNOJ FREKVENCIJI
Srećni smo da možemo da vas obavestimo da od subote, 04.12.2010. nas možete pratiti na nacionalnoj frekvenciji,
Drago nam je da će sada moći da nas prate i oni koji do sada nisu bili u mogućnosti!
Za sve detalje oko emitovanja, posetite nas sajt www.ulovitrofej.com
Drago nam je da će sada moći da nas prate i oni koji do sada nisu bili u mogućnosti!
Za sve detalje oko emitovanja, posetite nas sajt www.ulovitrofej.com
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Imam taj kanal na kablovskoj,emisija će nama u BIH biti dostupna preko kablovske mreže
Da li ste radili emisiju sa temom blinkeranje klena ili bolena na našim rijekama?
Da li ste radili emisiju sa temom blinkeranje klena ili bolena na našim rijekama?
- tare
- Nobelovac
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ja taj avala nemam,nazalost....
- zlaja
- Nobelovac
Stani malo bolan i ja išao da je RTS nacionalni kanal i odoh na ovaj sajt kad Avala u pitanju , pa nemam ni ja tu avalu...
- Antifriz
- Početnik
- Pridružen/a:23 stu 2010, 14:05 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja danas na TV Avala gledao emisiju i zakljucak je da emisija nema nikakve veze sa ribolovom.... po onome sto je danas vidjeno emisija promovira turisticke destinacije pojedinih zemalja, kao i turisticke agencije i sl. Od pola sata emisije, ribolova nije bilo niti 5 minuta. Nadam se da cete ovu kritiku shvatiti dobronamjerno i naredne emisije posvetiti ribolovu, a ne prolasku kroz odredjenja mjesta, jahanju konja, prelasku granice, globalnom zatopljenju, broju stanovnka u nekim Svedskim mjestima i sl.
- zlaja
- Nobelovac
Tako to bude pa onda u nastavku pecanje,kao one argentiske serije tek na kraju sex i svadba
- tare
- Nobelovac
imam i ja Zlaja rts,1,2 i sat,al nije to nacionalni,neg taj avala,kojeg nema niko u BiH,ja mislim,mozda u RS i ima...
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja to imam preko satelita. U total tv paketu na 16 E
- ulovitrofej
- Početnik
- Kontakt:
E ovako...
Televizija Avala je u Srbiji, televizija sa nacionalnom frekvencijom i mnogo nam je zao sto nisu svi u mogucnosti da je prate.
Serijal "Ribolov u Svedskoj" ima vise emisija, tako da je ova prva samo bila uvod u pricu gde idemo da pecamo. Pecanja ce svakako biti, za to nema brige, all nazalost od svadbe u emisiji...nista
Uvek smo otvoreni za kritike...tako da slobodno komentarisite jer cemo tako i mi da budemo bolji.
Evo malo fotografija iz Svedske!
BISTRO!
Televizija Avala je u Srbiji, televizija sa nacionalnom frekvencijom i mnogo nam je zao sto nisu svi u mogucnosti da je prate.
Serijal "Ribolov u Svedskoj" ima vise emisija, tako da je ova prva samo bila uvod u pricu gde idemo da pecamo. Pecanja ce svakako biti, za to nema brige, all nazalost od svadbe u emisiji...nista
Uvek smo otvoreni za kritike...tako da slobodno komentarisite jer cemo tako i mi da budemo bolji.
Evo malo fotografija iz Svedske!
BISTRO!
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
ljepe fotke još ljepša putovanja, a najljepše ribarenje , nazalost ne mogu da pofatam te frekfencije i kao i ostali ne mogu da pratim emisiju mada pratim sve dostupne trenutno, kojih i mena puno al eto zivimo u tavoj sredini , eh sada mozete misliti da sam sitničav ili kako god al iskren prijateljski i dobronamjeran komentar će biti na ova hrdjava klješta " kobinirke" na zadnjoj fotci ... ustvari bez komentara... samo sugerišem
BISTROO!!!!
BISTROO!!!!
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!