HEEEEELLLLLPPPP!!!!!!!
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
hajmo ribari pokazite ribarsku solidarnost . Ko ima FACEBOOK profil u pitanju je nagradna igra i pred finishom sam da dobijem , nagrada je ranac koji meni uvjek treba, već vidim u njemu ribaski komplet . Sve što treba da uradite je da kliknete dva puta mišom i to je sve 1. put na grupu like , a 2.put na moj komentar naveden u nagradnoj igri koja se nalazi na zidu grupe , vidjet ćete dole Aldin Mahmutović i neki zbir brojeva .
Usput da kazem da ta stranica nije loša ( nije reklama ) uvjek je ovako nešto često daju i putovanja uglavnom vezana za skijanje i tak to ... Hvala !!! i bistro
evo link stranice na F.B:
http://www.facebook.com/#!/mountvacation
a nagradnu igru ćete naći na zidu grupe ili na ovom linku :
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... 3735823215
Napomena : jako je bitno da idete po redu znači prvo grupa like, pa moj komentar like
hvala!!!
Usput da kazem da ta stranica nije loša ( nije reklama ) uvjek je ovako nešto često daju i putovanja uglavnom vezana za skijanje i tak to ... Hvala !!! i bistro
evo link stranice na F.B:
http://www.facebook.com/#!/mountvacation
a nagradnu igru ćete naći na zidu grupe ili na ovom linku :
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... 3735823215
Napomena : jako je bitno da idete po redu znači prvo grupa like, pa moj komentar like
hvala!!!
Starost počinje kad kajanje zamijeni snove !!!
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: HEEEEELLLLLPPPP!!!!!!!
Aldine ovo će moj Irfan kad dođe da klikne ja završio na nekim predizbornim slikama sdp-a
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
E evo glasao sam pomoću svog klinca,ajde ljudi koji budete večeras na forumu da se izborimo Aldinu za ruksak
- @ldin
- Nobelovac
- Pridružen/a:02 ruj 2010, 22:44 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
to je sportski duh i ribarska solidarnost
- labud
- Pravo piskaralo
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
51 sam ja
- @ldin
- Nobelovac
izjednačenje!!! ako me mali ne prešiša "gamer" je nekakav samo da mi profil ne hakuje !!
- senad
- Gledač u vodu
- Lokacija:Sarajevo [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
54
Ustvari, ja volim sjediti kraj vode i gledati u vodu.
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
Štapove nosim da bi me zvali ribolovcem, a ne "budalom koja gleda u vodu".
by Kapo Senad
- @ldin
- Nobelovac
to drugovi samo rokajte valjda ce biti na kraju za sada je tijesno uvjek smo u 2-3 glasa s njim, prati nas u stopu
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g267mlSg ... r_embedded[/youtube]
- Kovach
- Nobelovac
- Lokacija:Jablanica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Eto jarane @ldine, dovedoh te sa 78 na 81 (glasala mlada i sin). Samo 1 je razlika pa angazuj se