Hvala drugovi sto ste me utjesili u ovim, nimalo prijatnim trenucima. Predlazem da jednim redom tackica odamo posljednji pozdrav:
...............................................................................................................................................
Nek' mu je slava i hvala za sve dobre trenutke!
Alase, ovaj novi je nesto posebno. Jos je laksi, a o izradi da i nepricam. Nesto me poslo testiranje novih stapova prosle godine, pa moram i u ovoj.
Kovach, to je ona "povreda" od ljetos, kad sam lose umetnuo ona dva donja dijela i pri rollcastingu na Krusnici mi izletilo i ostetilo onaj zenski dio. Nije se pogorsavalo, mada sam lovio i nakon toga, ali moradoh ga poslati.
Ovo sve zapoceh da objasnim pravila o garancijama. Ne zanemarujte ih, vec postujte. Pri kupovini novih, poznatih stapova, potrazite garanciju. Ispunite kako traze jer nikad se nezna. Vecina garancija se odnosi na osobu koja je kupila stap, tako da polovan nece imati garancije ili je morate koristiti preko onoga koji vam je prodao pribor. Uglavnom, niko me nista nije pitao ni kako, ni zasto, a za deset dana sam dobio novi stap.