Vlazne musice
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
Kritike,sugestije?
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Izrada muha
Tommy, emergeri su ti odlicni!
Mi iz krajine imamo obicaj dodati malo oranz konca na grudi, cisto da mu da onaj "edge" neki na vodi da budu upadljiviji...interesantniji....testiraj ako ti nije mrsko. Uslikat cu poslije jednog pa okačiti da vidiš na šta mislim.
Drago mi vidjet da neko nesto radi, proljeće ide sad ce i lipen još malo sa mrijesta, pa da podijelimo par
recepata
Mi iz krajine imamo obicaj dodati malo oranz konca na grudi, cisto da mu da onaj "edge" neki na vodi da budu upadljiviji...interesantniji....testiraj ako ti nije mrsko. Uslikat cu poslije jednog pa okačiti da vidiš na šta mislim.
Drago mi vidjet da neko nesto radi, proljeće ide sad ce i lipen još malo sa mrijesta, pa da podijelimo par
recepata
Hvala na sugestijama,naravno ovo su "pilot" varijante.Biće to ga još!Samo ti kači svoje kreacije i ja se nadam obresti na tim vašim vodama.
Odlicne muhe! Mozda malo manje grudi na emergerima kao na #14 slici. Manje ce upijati vodu. Inace pedantno uradjene.
Evgo malo sam ih utanjio,a napravih jednog maloprije samo da ga fotografišem te ga mećem ovdje:
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Još bolji, izražajniji trupići i dobra kombinacija dubbinga
Jesu i ovi na #14 ?
Jesu i ovi na #14 ?
Da na C12 FB 14# ne mogu da nađem 16# ili 18#.Ako neko zna gdje ima da se kupe neka javi!
E ovi su ti opasni emergeri...svaka cast
Uz malo bijelog papira, dnevnu svjetlost i mali tripod slike budu odlicne
Uz malo bijelog papira, dnevnu svjetlost i mali tripod slike budu odlicne
-
- Nobelovac
Za ovu baju ima prolog
-Lani došao ja pred večer na vodu, na "svoje" mjesto, kad zateknem čiču, sjedi na brini, umače vasser kuglu iz dosade u vodu i puši cigaru...."Džabe si doš'o sine, kupi onu žutu uš... ovo naše neće pogledat ovih dana"
Stvarno "mrcina" čopa iz filma onako lijeno, žute emergeriće za ostalo ne uša....
Baš da vidim šta će imat za reć ove godine
Udica je ova gore što sam postao #20.
Rep: Grizzly
Tijelo: Textreme standard 07-Lt.Brown
Grudi: Antron sparkle Dubbing Sand color
Krila: CDC
-Lani došao ja pred večer na vodu, na "svoje" mjesto, kad zateknem čiču, sjedi na brini, umače vasser kuglu iz dosade u vodu i puši cigaru...."Džabe si doš'o sine, kupi onu žutu uš... ovo naše neće pogledat ovih dana"
Stvarno "mrcina" čopa iz filma onako lijeno, žute emergeriće za ostalo ne uša....
Baš da vidim šta će imat za reć ove godine
Udica je ova gore što sam postao #20.
Rep: Grizzly
Tijelo: Textreme standard 07-Lt.Brown
Grudi: Antron sparkle Dubbing Sand color
Krila: CDC
Dobra žujka!
Bez dobre dnevne svjetlosti nema mi fotografisanja!
Bez dobre dnevne svjetlosti nema mi fotografisanja!
-
- Nobelovac
Ukinut ću i ja ovu praksu fotografisanja kako bilo. Sinoć ga kasno namotao pa odmah i okinuo
Evo nađoh udice za emerđžere samo nisu baš jeftine:
http://www.musicarenje.rs/shop/index.ph ... uct_id=749
http://www.musicarenje.rs/shop/index.ph ... uct_id=749
Uf to nije nikako ekonomski isplativo!
Više ti se isplati preko ebay (ebay.uk).
Ovog sam zezno a mrsko mi bilo da mu smanjim grudi,dok je drugi baš kako treba:
Večers sam se opet prešalto na nimfe,dosadili ovi emerđžeri
Više ti se isplati preko ebay (ebay.uk).
Ovog sam zezno a mrsko mi bilo da mu smanjim grudi,dok je drugi baš kako treba:
Večers sam se opet prešalto na nimfe,dosadili ovi emerđžeri