Prvo, kliknite na link "registracija", na slici zaokružen crvenom bojom a nalazi se u gornjem desnom uglu.

Kada kliknete na taj link, dobićete ovaj prozor i na njemu trebate kliknuti na dugme koje odgovara vašem datumu rodjenja

Tada ćete dobiti sljedeću sliku:

Tu kliknite, ako se slazete na "slazem se" a ako ne onda nemojte.

Korisničko ime će biti vaše ime koje ćete koristiti na forumu
E-mail adresa mora biti validna i ponavljate upisivanje adrese zbog eventualne greske prilikom tipkanja.
Zaporka ili lozinka se ito mora ukucati dva puta iz istog razloga kao kod e.maila, s tim sto lozinka mora imati više od 6 znakova.
Jezik i vremenska zona će vam biti postavljene kako treba i to ne trebate dirati.
Još na kraju prepišite potvrdni kod sa slikice kako treba i kliknite na "pošalji".Ako i napravite neku grešku tu, dobićete poruku gdje je greška i ispravite je.Ako ste sve uradli kako treba, prikazaće vam se ova slika.

Kako na njoj piše, odobravnje registracije ide preko mene - ja dobijem mail da ste se registrovali, provjerim je li sve ok i odobrim registraciju.Tada vi dobijate mail da vam je administrator aktivirao account i možete se logovati na forum.Pošto sam to radim, nekad može proći dan-dva do aktiviranja, ali imajte strpljenja.Može se desiti da vam mail obavještenja o aktivaciji bude u spam folderu, pa za svaki slucaj, ako ne dobijete mail par dana nakon aktivacije, provjerite na forumu možete li se logovati.
Za bilo kakav problem imate moje mailove.
Bistro!