SMIJESNE SLIKE VEZANE ZA RIBOLOV!!!
Moderatori/ce:emin,zlaja,angler
- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Moja ima tri sampionska pojasa, probao sam, bolje priznati!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: SMIJESNE SLIKE VEZANE ZA RIBOLOV!!!
Makar nemaju problema kao mi sa ženama...vidi je kako žaga...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pila mlada pila
- zlaja
- Nobelovac
- Pridružen/a:17 sij 2007, 20:39 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Naši zahtjevi su jasni !
-
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja sam u fakturama, a glava sutra na otvoru pastrmke
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo jedne koja pokazuje nacin koji je meni zgadio fotografisanje ulova