Strimeri, potezanke itd...
Moderatori/ce:emin,rusko,Kovach,angler
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Fine kreacije… probaj jednu napraviti sa marabou repom 

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Strimeri, potezanke itd...
Jos kakvu zveckicu da ubacis u taj "Sendvic-strimer" I mozes komotno na somove!
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
"Da je Bog predvidio ljude kao vegetarijance, vjerovatno bi smo svi sada musicarili karfiol."
- rusko
- Nobelovac
- Lokacija:Svedska [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Evo sam se i ja napokon nakanio da nesto naperim… od kako sam poceo sa masonstvom nikad vremena za perenje
Soft Hackle Streamer by Rusko:

Soft Hackle Streamer by Rusko:

Ovaj bjelcan bi i kakvu mladu mogo pobuditi!
Kako rekoh u te sendviče mogu se dodavati razne đakonije i izvoditi kerefeke,još da je ribe
Kako rekoh u te sendviče mogu se dodavati razne đakonije i izvoditi kerefeke,još da je ribe
- rusko
- Nobelovac
Neznam da li bi se mladica zaletjela, jer je ovaj strimer u vodi vrlo tanak… Ali pastrmka sigurno hoce 

- montana
- Nobelovac
- Lokacija:USA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Leprsav je, garant bi i mlada
"Kad bi se svi ljudi koncentrirali samo na bitne stvari u zivotu, nastupila bi velika nestasica musicarskog pribora!"
- rusko
- Nobelovac
Vjerovali ili ne ovaj strimer je u vodi imitacija crva
Uslikacu ga sutra kada je mokar… sav se spljosti, repni dio mu je kao igla tanak…
Za mladicu bi trebalo korisiti jace materijale, npr krzno lisice, medvjeda ili bucktail...
Uslikacu ga sutra kada je mokar… sav se spljosti, repni dio mu je kao igla tanak…
Za mladicu bi trebalo korisiti jace materijale, npr krzno lisice, medvjeda ili bucktail...

Ljti kod nas na Drini se zaleti na travu koa visi sa udice.A to je još tanje od ovoga,šta je iritira i na šta to njoj liči niko nezna!
Ali se zna često uhvatiti,bude i solidnih primjeraka.Na terenu gdje lvoim bucova ima sitnih mladica,taman za fly.I to sam mislio poganajti ovih dana ali me zeznu ova kiša i potpuno pomućenje Drine.
Ali se zna često uhvatiti,bude i solidnih primjeraka.Na terenu gdje lvoim bucova ima sitnih mladica,taman za fly.I to sam mislio poganajti ovih dana ali me zeznu ova kiša i potpuno pomućenje Drine.
-
Clavis
- Nobelovac
- Lokacija:Plićak [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
lijepo to izgleda
prava poslastica Rusko.
Kad spomenu crva sjetih se varianta sa ovog blog-a kojeg sa merakom pratim...
http://thefeatherbender.com/2014/03/12/ ... this-year/
Kad spomenu crva sjetih se varianta sa ovog blog-a kojeg sa merakom pratim...
http://thefeatherbender.com/2014/03/12/ ... this-year/
Ako sile nebeske dozvole ovi će sutra Drinom zaplivati:

Svaka igra svaka dobiva
Hajmo malo igre. Tipujem na prvu 
Ni udarca ali sam imao na predzanjeg zaletanje,baksuz bio mi blizu gledamo se oči u oči.I od silne blizine odustaje!
Da je udario srce bi mi stalo,ovaj je bio bezobrazno veliki!
Druga sitacija na sred vode,stajem i gldam dva škobalja kako se presijavaju,u odnosu na ostale malo veći,ogroman prasak ja kontam koliki bucov,al' mi nije jasno šta tu traži a pogotov ja,drugi ključanje i vidim ogorman crveni rep,da je složila otišao bih u tri lijepe!
Da je udario srce bi mi stalo,ovaj je bio bezobrazno veliki!
Druga sitacija na sred vode,stajem i gldam dva škobalja kako se presijavaju,u odnosu na ostale malo veći,ogroman prasak ja kontam koliki bucov,al' mi nije jasno šta tu traži a pogotov ja,drugi ključanje i vidim ogorman crveni rep,da je složila otišao bih u tri lijepe!
- montana
- Nobelovac
Znao sam ja da ce ti trebati jaci stap... evo ja taman guram #10 u kofer! 
Znaci djaba sam tipovao
Ako omanes treci put onda da se pozabavimo vodjenjem strimera.
A dvorucni...jedino kad prekoracim ovu tesku artiljeriju
Ako omanes treci put onda da se pozabavimo vodjenjem strimera.
Cuj 10#! Bice tu bicepsa, tricepsa i ostalih cepsova. Jos kad mlada udari...montana je napisao/la:evo ja taman guram #10 u kofer!
A dvorucni...jedino kad prekoracim ovu tesku artiljeriju