Bravo Bake i Svirac....uljepsaste mi dan

Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
Ti sto si ribario po Bregavi, ribario si.rusko je napisao/la:Bistro Svirac… prelijepa pastrmka… Ribaris li inace na Bregavi?
U pravu je Monty… ja sam "stolacki zet"… meni ni graha ne daju, i dodaju "ko ima zeta ima i kenjca"… kada pitam za dozvolu za ribolov, samo me cudno pogledaju i kazu SUTRA!montana je napisao/la:Ti sto si ribario po Bregavi, ribario si.rusko je napisao/la:Bistro Svirac… prelijepa pastrmka… Ribaris li inace na Bregavi?![]()
Ma Dzavla… moj Zlaja, kod njih ti je rezim ribolova tri dana u sedmici (sto je okej)… Kada sam bio tamo zadnji put prvo su me pitali sta sam, jer je tada vazio poseban rezim za "one" i "ove"… onda, kada su shvatili da sam po seksualnoj opredjeljenosti samo musicav…. su mi objasnili da moram sacekati ribocuvara da bih dosao do dozvole… a ovaj se ispostavio rahmetlija… tako da sam sedmicu presjedio na strateskim mjestima cekajuci da uskrsne…zlaja je napisao/la:Lijepa hercegovka američkog porijekla, Bistro druže. Rusko ako ti je Bregava u tazbinstvu blago tebi...
Nije sefe ... ali sam prosle godine sve velike na nju capio.montana je napisao/la:Ti sto si ribario po Bregavi, ribario si.rusko je napisao/la:Bistro Svirac… prelijepa pastrmka… Ribaris li inace na Bregavi?![]()
Bravo Eldine majstore. Jel' to ona ista varalica od neki dan sa Zujevine?