Lov Grgeca / Bandara
Moderatori/ce:emin,AlaS,zlaja,svirac
- Seha
- Glasnogovornik za EU i Baltičke zemlje
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Pa gdje si distrikt jarane nigdje te..
Evo ovih dana cim uhvatim vremena odoh samo za tvoj ceif da probam naci grgece. Snimim ti i video klip ako bude radio da ono bas ocejfis.
Suti nemoj me puno hvaliti u USA ukrasce me Rusi !
Bistro buraz !
Evo ovih dana cim uhvatim vremena odoh samo za tvoj ceif da probam naci grgece. Snimim ti i video klip ako bude radio da ono bas ocejfis.
Suti nemoj me puno hvaliti u USA ukrasce me Rusi !
Bistro buraz !
- StariAlas
- Piskaralo
- Lokacija:na obali ili u camcu!!! [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
!
Bistro Seha,
ama nemaju rusi para da te plate, ja sam prosli vikend izlazio malo ovde na jedno jezero, ja i buraz malo izlazili na vodu bas smo probali na grgeca, od grgeca nista ali sam ja dobio 3 sarana na kedera, dva su bila oko 3 kg i jedan mali mozda 750 gr to mi se nikada nije desilo koliko se evo bavim ribolovom, koristio sam dosta tnak najlon ne znam ni sam kako sam ih izvuko , da su mi se otkinuli ja bi konto da je bio smudz ili stuka nikada ne bih pomislio na sarana , jer sam lovio na kedera, otiso sam ponovo u nedelju ali se po povrsini uhvatio led tako da sam se vratio kuci,,,,,
Seha hajde ako bude sta obavezno postavi<<<<
UNAPRIJED ZAHVALAN!!!
ama nemaju rusi para da te plate, ja sam prosli vikend izlazio malo ovde na jedno jezero, ja i buraz malo izlazili na vodu bas smo probali na grgeca, od grgeca nista ali sam ja dobio 3 sarana na kedera, dva su bila oko 3 kg i jedan mali mozda 750 gr to mi se nikada nije desilo koliko se evo bavim ribolovom, koristio sam dosta tnak najlon ne znam ni sam kako sam ih izvuko , da su mi se otkinuli ja bi konto da je bio smudz ili stuka nikada ne bih pomislio na sarana , jer sam lovio na kedera, otiso sam ponovo u nedelju ali se po povrsini uhvatio led tako da sam se vratio kuci,,,,,
Seha hajde ako bude sta obavezno postavi<<<<
UNAPRIJED ZAHVALAN!!!
StariAlas
- Seha
- Pridružen/a:19 lip 2006, 00:14 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Lov Grgeca / Bandara
Hoce saran lak zalogaj pun proteina haha.
Narocito u ovom periodu sa prvim mrazevima kederi se grupisu i hipnotisano miruju. To sarani itekako znaju iskoristiti.
Nema frke bude ribe bice i slika..
Bistro i cestitke na ulovu.
Narocito u ovom periodu sa prvim mrazevima kederi se grupisu i hipnotisano miruju. To sarani itekako znaju iskoristiti.
Nema frke bude ribe bice i slika..
Bistro i cestitke na ulovu.
- haso ribar
- Štela
- Lokacija:DOBOJ ISTOK,SPREČA [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
šeha svaka ti čast,stvarno sve najbolje u idućem pecanu
- Seha
Faking monster..
-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ovaj je mali maca koliki je meni povuko stap na limu
- Seha
Da nemam reflekse macke ostao bi ti ondje i bez stapa i stolice
-
- Književnik
- Lokacija:Zenica [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ja mislim da je bio za svjetskog rekord hahahaha
Imam još toga moram da vidim po folderima,fina riba.No meni baksuz,u zadnje vrijeme samo njih dobijam
- Seha
Bistro raja. Tommy vadi teme iz mrtvih. Svaka cast stari
Ja slabo slikavam ulove u zadnje vrijeme. Radije skupim video materijala pa pogledam kad se nemoze ici na vodu.
Evo jedan sa grgecima.
Ja slabo slikavam ulove u zadnje vrijeme. Radije skupim video materijala pa pogledam kad se nemoze ici na vodu.
Evo jedan sa grgecima.
Blago tebi na ovakvim komadima!Kod nas ga baš podcjenjuju a što se tiče varaličarenje baš je zanimljiv.Kada se pronađe jato bude uzimanja jako puno.
Rodjo ti si se pretplatio izgleda samo na goleme ribe iz bilo kojih rodova i pod rodoava.