Barakuda – Sarajevo

STR Barakuda koja se nalazi u privrednom gradu Skenderija jedna je od najbolje opremljenih ribolovnih prodavnica u Bosni i Hercegovini namijenjena za sve vrste i tehnike ribolova.

Ono po čemu je ova prodavnica karakteristična jeste da je ona pravi pokazatelj da je u BiH moguće pronaći i na jednom mjestu dobiti sve ono što je najbolje i najkvalitetnije na ribolovnom tržištu u svijetu, te da više nije potrebno ići van granica naše zemlje kako bi se nabavila kvalitetna oprema za sve vrste ribolova.

Čak i ono što se u datom trenutku ne nalazi u prodavnici, vlasnik vam može poručiti i nabaviti u vrlo kratkom roku.
Navest ćemo samo nekoliko najpoznatijih svjetskih imena čije proizvode možete ovdje pronaći:  Daiwa, Gamakatsu, Hardy, Shimano, Awa – Shima, Loop, Okuma, Rapala, Trabucco…

Kako i sami možete vidjeti na prikazanim fotografijama radi se o širokom spektru proizvoda (boili, varalica, mušica, štapova, mašinica – rola, torbi, podmetača, upredenica, odijela, naočala, olova, sistema, špaga, šaranskih dušeka, čuvarki, meredova…) i vjerujemo da je zaista teško poželjeti nešto što ovdje nećete naći.

Ono što je još važno da napomenemo jeste činjenica da je vlasnik prodavnice uvijek na usluzi svim posjetiocima da svojim savjetima preporuči najbolju i najpovoljniju kupovinu. Sam abijent, kako profesionalan a ujedno i prijateljski odnos vlasnika, čine posjetu ovoj prodavnici izuzetno ugodnom.

Ovu prodavnicu preporučujemo svima koji žele nabaviti najkvalitetniju opremu i mamce na jednom mjestu, ali isto tako i onima koji tek ulaze u ribolovne vode jer će ovdje, uz pomoć stručnih savjeta profesionalnog osoblja vrlo povoljno i bez nepotrebnih izdataka nabaviti kvalitetnu opremu za bilo koju vrstu ribolova kojom se namjeravaju baviti.

Velika prednost je činjenica da je i sam vlasnik ribolovac, te ćete iz prve ruke dobiti informacije o ponašanju opreme koju namjeravate kupiti u praksi, ali isto tako i preporuke koje vode da posjetite, koje mamce da koristite, itd. kako bi vas ribolov bio što uspješniji.
Stoga, obavezno posjetite ”Barakudu” u Sarajevu, posjeta će vam se zasigurno isplatiti.

Vlasnik je gosp. Hadžiahmić Mirza.

Adresa preduzeća: Terezije, bb, 71000 Sarajevo

Kontakt telefoni i mail adresa na koje možete dobiti sve željene informacije su:

fiksni: +38733223930

mob:  +38761367527

mail:   mirzabaraakuda@yahoo.com