Iz svijetaNajnovije vijestiUlovi

Ribič na Dravi ulovio soma od 173 cm, teškog 32 kile (www.24sata.hr)

Antun Radaj (62) nakon sat vremena borbe iz vode je izvukao kapitalca. Svoj ulov odlučio je podijeliti s prijateljima. Soma je ulovio s glistom
Nisam ni sanjao da ću u nedjeljnom ribolovu na Dravi uloviti ribu svog života. Najprije sam ulovio soma od devet kilograma. Trebalo mi je malo vremena da se smirim od uzbuđenja. Onda sam bacio udicu i nedugo zatim prema meni se kretalo nešto golemo. Kad sam vidio kolika je riblja glava, ruke su mi se počele tresti i u prvom trenutku nisam znao što ću. Nikog nije bilo u blizini pa mi je preostalo da se sam borim sa somom. Sat vremena smo se nadmudrivali dok ga konačno nisam povukao na obalu, i dalje vidno uzbuđen rekao je Antun Radaj (62) iz Donje Dubrave.
Soma teškog 32 kilograma i dugog

173 centimetra ulovio je u nedjelju oko 12 sati ,a za mamc je koristio kišne gliste. Nakon što ga je izvukao na obalu, problem je bio kako ribe odnijeti kući. Nije imao mobitel pa je većeg soma sakrio u grmlje, a manjeg odnio na biciklu kući. Po većeg se kasnije vratio autom. Ulov će podijeliti sa svojim vjernim prijateljima.

Pročitajte i:   Poziv na Prvenstvo F BiH u lovu ribe umjetnim mamcima sa obale - SPIN

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.