Bejuti sport d.o.o. – Mostar i Čapljina

Prodavnica egzistira od 1987. godine i jedna je od najstarijih specijalizovanih prodavnica ove vrste opreme u Bosni i Hercegovini. U ovoj prodavnici u ponudi su mnogobrojni artikli a zastupljeni su svi najkvalitetniji proizvođaci od kojih, za pojedine artikle, izdvajamo:

MAŠINICE – ROLE
D.A.M., Shimano, Tica, Penn, Shekspeare, Colmic, Cormoran, Belzer, Trabuco,….

ŠTAPOVI
D.A.M., Colmic, Blezer, Cormoran, Ron Thompson, Trabuco, Sheakspeare,….

SILKOVI
D.A.P.S., Olympus, Colmic, Filament-Hungary, Mustad, Gorilla, Rapala, Elevi………
a direktni smo uvoznici proizvoda od firmi D.A.M., Colmic, varalica od Rapala-e, Storm-a, Vibrax-a, silkova Trabuco, D.A.P.S., Olympus……

U prodaji su i sonari, te sav sitni potrošni materijal (plovci, varalice, udice, utezi, stoperi, živi mamci, prehrana) te sve vrste mušica ručne izrade od cijenjenih Mostarskih ribolovaca.

U ponudi je i kvalitetan alat te ostali potreban materijal za izradu mušica po jako povljnim cijenama a čiji smo direktni uvoznici.

Posebnost u ponudi ove prodavnice je i ronilačka oprema proizvođaca “SEAC SUB” a njeni smo ovlašteni zastupnici za teritoriju Bosne i Hecegovine.Od ronilačke opreme, u ponudi su i proizvodi firmi “SCUBAPRO”, “Kompresore bauer” i “TECHNISUB”, a kao artikle izdvajamo:

— ronilačka odjela raznih veličina,
— ronilačke maske, peraje i disaljke,
— ronilačke boce zapremine 7, 12, 15 i 18 litara,
— kompenzatori plovnosti (prsluci),
— ronilački utezi,
— oprema za podvodni ribolov.

Još jedna od posebnosti je i mogućnost nabavljanja svih vrsta proizvoda za sve sportove na vodi, od camping opreme, prsluka za spasavanje, čamaca, daski za jedrenje, skutera, vanbrodskih motora te opreme za lov.

Kontaktirajući uposlenike ove prodavnice možete dobiti i potrebne informacije za prepariranje vaših kapitalnih ulova, bilo riba, bilo trofejne divljači te o kursevima za ronjenje i polaganjima ronilačkih ispita.

Svi proizvodi imaju garanciju i obezbjeđen servis, a u prodavnici servisiramo i vašu staru opremu (mašinice, štapove…..)

Za sve informacije obratite se:
Bejuti Sport d.o.o.
Kneza Višeslava bb, 88000 Mostar
Telefon: 348 117, 063/405 599
Fax: 348 117
E-mail: tihomir.bevanda@tel.net.ba

Sponzor nagrade za 2. mjesto u nagradnim igrama 2006. i 2007. godine jesu vlasnici ove prodavnice, kojim se od srca zahvaljujem za razumjevanje i podršku.Na lijevoj strani pored ovog teksta je slika nagrade – kompleta varalica koje je, 2006. godine dobila Orhana Bušatlija iz Bugojna, a na desnoj strani je slika kompleta varalica koje je 2007. godine dobio Dženad Dino iz Jablanice.