Ribosport – Tuzla, Brčko

Novootvorena prodavnica ribolovne opreme “Ribosport” nalazi se u ulici Bosne srebrene br. 71 u Tuzli, preko puta livnice, a kod skretanja za Biro za zapošljavanje.
U ponudi imamo širok izbor štapova, mašinica, mamaca, praškastih primama, šatora, odjeće, varalica i prateće opreme za sve vrste ribolova.
Od renomiranih proizvođača štapova i mašina za šaranski ribolov u ponudi imamo : Shimano, Daiwa, Greys, Prologic, Cormoran, K-karp, Awa Shima, Bayron, Fladen, Okuma.
Od mamaca za lov šarana, kao i samih boila i mixseva za izradu boila u ponudi su: Dinamite baits, Star baits, Toma carp, Meleg, Prologic, Traper, Topsecret i drugi, te razne vrste peleta, dipova, likvida, betaina i ostale hemije za primamu i samu izradu boila.
U prodavnici možete nabaviti i žive mamce za lov soma, te drugih vrsta ribe.
Od praškastih primama u širokoj paleti ponude imamo sljedeće:
Sensas, Vande eynde, x21, Milo, Traper, Gica mix i drugi.
U ponudi šatora i termo odjeće i obuće imamo: JRC, Daiwa, Fox, K-karp (šatori).
Hidroaktivna i termo odijela:  Prologic max 4, max 1, Daiwa mission, Sciera, Ron Thompson, Byron itd…
Imamo široku ponudu najlona raznih proizvođača za sve vrste ribolova, kao i udice, virble, olova, torbe, ležaljke, stolice, suncobrani, čuvarice itd…
Od štapova za druge tehnike ribolova, u prodavnici možete naći: Shimano, Daiwa, Colmic, Trabucco, Balzer, Awa Shima, Byron , Falcon i.t.d., a od istih proizvođača imamo u ponudi i program za varaličaranje kao i feeder štapove.
Kontakt telefoni: 061/645-396 ; 065/461-573
BISTRO!


Novo u prodavnici

RIBOSPORT u Tuzli svaki dan proširuje svoj asortiman proizvoda. I ovoga puta u RIBOSPORT-u su se potrudili da svojim vjernim kupcima ponude samo ono najbolje.
Prilikom nabavke opreme i noviteta, vodilo se računa o svima – šarandžijama, plovkarošima, varaličarima, mušičarima, a i takmičarima u svim disciplinama.
Kako niko od njih ne bi bio zapostavljen RIBOSPORT je proširio svoj već veliki asportiman proizvoda potrebnih svakom ribolovcu.
Šarandžije bi naprimjer trebale pogledati police na kojima su mamci i primama renomiranih svjetskih firmi poput: Solar Tackle, Nutrabaits, Dynamite Baits, DD Baits, Bait Tech, Carp Max, Milo, Star Baits, Toma Karp, Meleg i mnogi drugi.
Pored ostale primame tu je još i refuzna primama kao što su: konoplja, riblje brašno ptičija hrana, pastrmski pelet, šaranski pelet.
JRC, Fox, Shimano, Daiwa, Spro, Prologic, Cormoran, Byron, KKarp, Milo, Gold Carp, Extra Carp, Ron Thompson i mnogi drugi potpisuju prošireni asortiman i druge nezaobilazne šaranske opreme poput šatora, ležaljki, stolica, štapova, mašinica, dušeka za prihvat ribe, raketa, makera, bacačkih palica kao i ostalog sitnog pribora.
U priboru za plovkaroše noviteti u RIBOSPORTU su: kante, sita, lizalo plovci, vegler plovci, plovci proslavljenog svjetskog prvaka u plovkarenju Gorana Radovića Gice kao i praškasta primama koju Gica potpisuje (Laguna, Feeder, Super champion).
Pored toga tu su još i štek štapovi, platforme za plovkarenje – stolice, takmičarski meredovi i čuvarke.
Naravno ništa od toga ne bi moglo proći i bez primame renomiranih firmi poput: Sensas, Milo, Van den Eyde, Traper od kojeg bi izdvojili Gold seriju, La sirene X21. Plovkaroši pored toga mogu naći i ljepilo za crve, razne arome, melase i sav ostali sitni pribor.
Iz varaličarskog asortimana izdvajamo varalice: Goldy mastery, Trabucco capture,Rapala, Ujka, Vidra,Ugly duck, Kašike DAM Effzet, Orka twisteri, shadovi i originalne meps aglia varalice. Uskoro u ponudi naći će se i Dock varalice. Tu su još i štapovi za varaličarenje od firmi: Shimano,Daiwa, Awa Shima, Trabucco capture, Balzer, Byron, Sportex i Cormoran. Preporučujemo da pogledate i mašinice Shimano Stella, Twin Power, Spro Blue Arc i druge.
Somdžije mogu naći kompletan pribor za lov ove izuzetno atraktivne ribe.
Pored ovoga svega RIBOSPORT u ponudi ima i žive mamce popt crva, durdubaka, više vrsta glista, rovce, kedere i vodeni cvijet.
Dođite i posjetite nas, sigurni smo da ćete pronaći nešto za Vas.
Vaš RIBOSPORT!
Ribosport – Tuzla, Ulica Bosne Srebrene – preko puta livnice. Telefoni: 065-461-573, 061-645-396
Ribosport – Brčko, Bijeljinska Cesta – kod pruge. Telefon 049-218-835
Bistro!

3 thoughts on “Ribosport – Tuzla, Brčko

  • Marko

    Da li imate varalice Ugly duck posto vidim da je napisano da imate dosta varalica razlicite proizvodnje, pa me zanima koja je cena?

  • iteresuje me sve za saranski lov,posebno hemija za izradu boila i cijene ,ako imate katalog

  • poz da li imate neki link sa proizvodima posto sam zaintresiran za kupovinu riboopreme da pogledam

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.