Kontakt

NE BUDITE POVRŠNI!

PROČITAJTE TEKST ISPOD OVOG NASLOVA!

  OVOM FORMOM SE OBRAĆATE ADMINISTRATORU STRANICE BISTRO BIH - NE NEKOM RIBOMATERIJALU, UDRUŽENJU, RIBOGOJILIŠTU ILI DRUGOM SUBJEKTU O KOJEM STE INFORMACIJE NAŠLI NA www.bistrobih.ba BILO NA STRANICAMA ILI U VIJESTIMA NA STRANICI!

  Molimo vas, popunite ovu formu ispravno.Ovom kontakt formom, osim postavljanja pitanja, možete i poslati kratku vijest za stranicu tako što će te u polje "Vaša poruka" upisati text, a na dnu imate tri polja kojim možete poslati/uploadovati slike iz svog kompjutera.

  Ukoliko šaljete vijest, molim vas da u polju poruke opišete mjesto ulova, ko je bio, kakvo je bilo vrijeme, na šta ste lovili, u koje vrijeme je ulovljena riba, kolika joj je dužina i težina, te još neki detalj sa tog vašeg izlaska na vodu, te da to, skupa sa slikama, bude jedna kompletna vijest.

  Same slike bez teksta, ili tekst bez slika neće biti objavljeni na stranici.

  Vaše ime (obavezno polje)

  Vaš E-mail (obavezno polje)

  Tema poruke

  Vaša poruka

  Ovim poljima možete poslati slike.
  Memorija koju mogu imati slike je ograničena na 3 mb, a zbog toga što @gmail dozvoljava po mailu maksimalno 10 mb.Rijetko koje slike imaju preko 3 mb, ali ipak provjerite prije slanja istih.

  Još je ostalo da prepišete ove "slovke i brojke" sa slikice ispod u prazno polje.To je samo preventiva zbog eventualnih "spam" poruka.

  captcha

  Ukoliko vam ovo izgleda prekomplikovano, sav materijal možete poslati na bistrobih@gmail.com.

  Bistro i hvala vam.