Drugo kolo nagradne igre – Najbolja reportaža iz ribolova

Na forumu je organizovana nagradna igra, gdje su članovi foruma našeg portala donirali nagrade u vidu ribolovačkog pribora koje možete vidjeti u temi na ovom linku
Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se pridržavate nekoliko pravila koja slijede u nastavku:
REPORTAŽE
Lično napisana reportaža
Teksta minimalno na formatu A4, font Times New Roman, veličina 12
Poželjne fotografije (nisu pod obavezno)
Reportaža ne mora biti striktno “Bio ja u ribi i ulovio…”, može biti i neki doživljaj koji i nema neke veze sa ribolovom, a desio se u ribolovu (upoznao nekog i dobio prijatelja, vidio nešto interesantno, više iskustava sa vode koji mogu biti anegdote ili interesantne stvari koje ste primjetili u prirodi…)
UČEŠĆE
Učestvovati mogu svi robolovci svijeta sa više reportaža
Repotaže se šalju na mail nagradna.igra@bistrobih.ba uz koju se mora napisati i šifra pod kojom će reportaža biti objavljena.
Krajnji rok za slanje reportaža je 31.12.2011. godine (do 24:00h), glasanje će biti od 10.01. 2012. (od 00:00h) do 15.01.2012. (do 24:00h), a objava rezultata će biti najdalje do 20.01.2012. godine.
Učestvovati ne mogu
članovi žirija i ribolovci koji se profesionalno bave pisanjem o ribolovu.

ŽIRI I NAČIN GLASANJA
Žiri će biti sastavljen od 5 članova (imena će biti objavljena naknadno)
Svaki član žirija će odabrati 5 najboljih reportaža (po njegovom mišljenju) te ih ocijeniti na način: petoplasirana 1 poen, četvrtoplasirana 2 poena, trećeplasirana 3 poena, drugoplasirana 4 poena i prvoplasirana 5 poena. Po izvršenom glasanju žirija, sabraće se pojedinačni rezultati.
Glasanje će obaviti i članovi foruma “Bistro BiH” tako što će u određenoj temi glasati za jednu reportažu.Na kraju će se sabrati rezultati i proglasiti tri prvoplasirane, gdje će prvoplasirana dobiti 8 poena, drugoplasirana 5 poena i trećeplasirana 3 poena.
NAGRADNI FOND
Nagradni fond će biti određen u narednih nekoliko dana i prikazan slikom, te tekstom pobrojan i opisan svaki dio nagrade.

Pročitajte i:   Čestit Božić!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.