Iz regijeNajnovije vijestiTakmičenja

Такмичење у спортском риболову за децу под слоганом “Удицом против дроге 2012.“

Клуб cпортских pиболоваца “ДУНАВ КАРАВУКОВО“ Каравуково, поводом предстојећег такмичења које ће се одржати 15. септембра 2012. године, позива све људе добре воље да се придруже акцији и дечијем такмичењу “УДИЦОМ ПРОТИВ ДРОГЕ“.

У сарадњи са Црвеним Крстом Оџаци, Полицијском станицом Оџаци, Основном школом “Бора Станковић“ из Каравукова и члановима сајта www.karavukovo.com одлучили су да наставе са акцијом и ове године под слоганом “УДИЦОМ ПРОТИВ ДРОГЕ“. Такмичење ће, осим спортског, имати и едукативни карактер са акцентом приближавање деце природи и спортском риболову. Предавање о штетности дроге на такмичарској стази деци одржаће представници МУП-а и Црвеног Крста Оџаци, док ће представници из Риболовачког Савеза Србије предавати о начину и врсти риболова.

Прошлогодишње такмичење на коме је учествовало 107 деце како из наше тако и из суседних општина је било више него успешно. Деци су поред ужине и освежења подељене и вредне награде, свако дете је добило и такмичарски штап од 3м, комплетан ситни прибор за пецање и мајце са логом акције, док су прва три места добила и пехаре.

Галерију слика са прошлогодишњег такмичења можете погледати кликом на линк – Галерија

Велико залагање и ангажовање идејних твораца акције на овом подручју је довело до тога да такмичење буде прихваћено међу најмлађом популацијом, нашом децом. Акција је јединствена како код нас тако и у свету и настојаће да из годину у годину привуче што више деце и омладине да се укључе у борби против наркоманије на један специфичан начин, спортским риболовом.

Pročitajte i:   OBAVJEŠTENJE: Promjena lokacije održavanja Prvenstva i Kupa SRS F BiH

Ове године интересовање за акцију је још веће, очекује се 150-200 деце из целе Србије, а добиће и међународни карактер јер су најављене екипе их Хрватске и Босне и Херцеговине.

Овим путем вам се обраћамо да подржите ову манифестацију и акцију која ће поред спортског имати и едукативни карактер. Вашим учешћем и донацијом ћете помоћи да манифестација успе и да сва деца на крају такмичења оду задовољна и пуна лепих утисака.

Сви који желе да помогну акцију “УДИЦОМ ПРОТИВ ДРОГЕ“ могу својом вољом да донирају онолико колико могу, сума није битна, већ показана воља за учешћем и самим тим помагање прикупљања новца од којег ће бити купљени поклони за сваког учесника који буде присутан тога дана.

Новац можете уплатити на следећи жиро рачун:

ПРИМАЛАЦ:
Клуб Спортских Риболоваца “ДУНАВ КАРАВУКОВО“ Каравуково
СВРХА УПЛАТЕ:
Акција “УДИЦОМ ПРОТИВ ДРОГЕ“ 2012
ЖИРО РАЧУН:
340-11006930-74 Erste Bank

Такмичење ће се одржати 15. септембра 2012. године  са почетком у 9 часова.

Окупљање такмичара ће бити у парку Титов гај. До 09:00 часова биће извршена пријава деце такмичара и подела доручка и освежења а затим следи:

Pročitajte i:   Održano Prvenstvo SRS F BiH u lovi ribe udicom na plovak

09:00-09:15 – предавање о дрогама са представницима Црвеног Крста Оџаци – подела пропагандног материјала
09:00-09:30 – предавање представника МУП-а Оџаци о забрани лаких и тешких дрога – подела пропагандног материјала
09:00-09:45 – предавање о начину и врсти риболова извршиће представници Риболовачког Савеза Србије
10:00 – почетак такмичења у трајању од 120 минута
12:00 – завршетак такмичења
12:00-13:00 – мерење улова
13:30 – проглашење победника и најмлађег такмичара (подела поклона и награда)
14:00 – ручак, у случају лошег времена биће у Ловачком дому

“Нека вас ово такмичење подсећа на све што сте учинили за нас јер хуман човек је срећан онолико колико усрећује и друге“

Сви донатори ће бити прочитани на завршном ручку са децом на коме ће бити позвани.
Унапред захвални свима!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.