Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Novogradski ribolovci održali izvještajno – izbornu Skupštinu

Sa Skupštine Udruženja Sportskih ribolovaca Novi Grad Sarajevo  (Foto I.  BAJROVIĆ)U Domu kluture Švrakino selo, 5. februara, održana je 12. redovna Izvještajno-izborna Skupština Udruženja Sportskih ribolovaca Novi Grad iz Sarajeva, na kojoj su delegati usvojili Izvještaj o radu, Financijski izvještaj i Izvještaj Nazornog odbora, te usvojili predloženi plan Programa rada, finacijskog plana i Kalendar takmičenja za 2015. godinu.

U proteklih nekoliko godina Novogradski ribari učestvovali su na brojnim takmičenjima i ostvarili zapažene uspjehe, a organizovali su školu ribolova za osnovce Novog Grada, uz pomoć Općine Novi Grad i Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo.

Odato je priznanje Tajibu Delaliću, predsjedniku Skupštine i Ismetu Bajroviću, predsjedniku Upravnog odbora koji su proteklih 12 godina uspješno obavljali svoje funkcije u ovom Udruženju.

Za predsjednika Skupštine jednoglasno je izabran Rifik Hajdarević, a dopredsjednik je Osman Đozo. Za predsjednika Upravnog odbora izabran je Ramiz Gušo, a za dopredsjednika imenovan je Mersudin Laković.

Pored predsjednika i dopredsjednika u Upravnom odboru još su: Refik Muhović, Ismet Bajrović i Sulejman Hamidović. U Nadzornom odboru su: Mirsad Alagić, Miroslav Kovač i Nusret Bajrović.

Foto i tekst: Ismet BAJROVIĆ

Pročitajte i:   Poziv na Prvenstvo F BiH u lovu ribe udicom na plovak za mlađe kategorije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.