Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Ribolovci SRD Klen iz Banovića sumirali postignuto

Priznanja najzaslužnijim
Sportsko ribolovno društvo Klen iz Banovića je na svojoj godišnjoj izvještajnoj skupštini sumiralo postignute rezultate u svom prošlogodišnjem radu. Ovom skupu prisustvovao je i načelnik Općine Banovići, Pašaga Avdić, koji je, između ostalog, obrativši se ribolovcima, rekao:
“Saradnja SRD Klen i Općine Banovići je bila dobra i uspješna. U proteklim godinama mi smo iz budžeta izdvajali znatna materijalna sretstva za razvoj sporta na našem prostoru, pa tako i ribolova. Sport je izuzetna šansa, naročito za mladi naraštaj, da se odvoji od nadolazećih poroka. Ovom prilikom vam mogu obećati da će naša saradnja biti još uspješnija i da ćemo nastojati za potrebe SRD Klen u 2007. izdvojiti još više novčanih, sredstava kako bi se u sportski ribolov moglo uključiti što više ljudi, naročito mladih” -rekao je Avdić.
Ova izvještajna skupština je iskorištena da se
dodijele priznanja najzaslužnijim članovima u proteklom periodu. Najviše priznanje SRD Klen -Otisak Pečata dodijeljeno je načelniku Općine Banovići Pašagi Avdiću i D.o.o. Helios iz Banovića. Pismena priznanja su dobili: Nijaz Jadraši, Goran Pirić, Vinko Korošec, Veselin Mihajlović, Tomo Kordić, Ibrahim Čehajić, Vojislav Jovičić, Husejin Peštalić i Nezir Hrustanović. Uručene su i zahvalnice JP Komunalac i Đulagi Saletoviću.
S.K.

Pročitajte i:   Izvještaj sa održanih 3. i 4. kola Premijer lige BiH u mušičarenju

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.