Najnovije vijestiTakmičenja

Dani Srebrenice u ribolovu

Priboja-sa-Zlatanom-Marcetom-900x608Ekipa OSR „Lim“ iz Priboja pobjednik je ribolovačkog takmičenja održanog 28. maja u okviru manifestacije “Dani Srebrenice” na jezeru Perućac u Republici Srpskoj.

Takmičari OSR ‘Lim’ su upecali 11,1 kilograma ribe  tehnikom lov ribe udicom na plovak. Drugo mjesto zauzela je ekipa SRD „Drina“ iz Bratunca sa 9,4 kilograma. Treće mjesto pripalo je OSR „Užice“ koja je imalo ulov od 5,7 kliograma. Četvrto mjesto osvojilo je Prijepolje, a peto Srebrenica.

Dužnost sudije uspješno je obavi Srbo Nikolić iz Bajine Bašte. Prve tri ekipe dobile su pehare i diplome. Predsjedniku ribolovačkog društva „Mladica“ iz Srebrenice, Zlatanu Marčeti, dodeljen je pehar u znak zahvalnosti za njegovo uspješno desetogodišnje upravljanje ovom ribolovačkom asocijacijom. Marčetu su nagradili i predastavnici OSR „Mladica“ iz Bajine Bašte vrijednom mašinicom za pecanje.

Poslije dvosatnog pecanja, ribolovačke ekipe nastavile su druženje uz zajednički ručak koga je pripremio organizator takmičenja SRD „Mladica“ iz Srebrenice.

“Takmičenje je proteklo u najboljem redu. Imali smo povoljne vremenske uslove, riba je dobro radila. Družili smo se do večernjih sati. Priznanja koja sam dobio su me iznenadila, biće mi stimulans da se još više zalažem u radu za prosperitet našeg ribolovačkog društva”, rekao je predsednik Zlatan Marčeta.

Pročitajte i:   Poziv na Prvenstvo F BiH u lovu ribe udicom na plovak za mlađe kategorije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.