Najnovije vijestiTakmičenja

UR ‘Šaran’ Orašje: Natjecanje ribolovaca “Zatvaranje sezone 2020.” okupilo 14 ekipa iz BiH

U organizaciji UR Šaran Orašje, proteklog vikenda održano je 6. ovogodišnje šaransko natjecanje na jezeru “Ulovi i pusti” – Ciglana u Orašju, pod nazivom „ZATVARANJE SEZONE 2020.“ u trajanju od 50 sati.

Nastupilo je 14 ekipa iz Bosne i Hercegovine, a loši vremenski uvjeti praćeni obilnom kišom, bili su razlog da je ulovljeno nešto manje ribe – oko 528 kilograma.

Bodovanje je bilo sektorsko, pa je u sektoru „A“, prvo mjesto osvojio Carp team „Bit će bolje“ Tolisa, drugo mjesto C.T. “PARABELLUM”, Bok  i treće C.T. “DRVOSJEČE”, D. Mahala.

U sektoru „B“ pobijedio je CT „Braća Božić“ Donja Slatina, drugi je bio  C.T. “ERLETIĆ-VUKSANOVIĆ”, Pelagićevo, a treći C.T. “OMEGA”, Orašje.

Najveću ribu, šarana 15,900 kg ulovila je ekipa C.T. “VAHID I ŠUMI” iz Živinica.

Sve ekipe morale su poštovati zapovijedi Kriznog stožera, te pravila i mjere zaštite protiv koronavirusa, koje su bile na snazi tijekom natjecanja.

Velike pohvale zaslužuju članovi Šaranskog kluba Udruge ribolovaca Šaran Orašje, za angažiranje u organizaciji i pripremi svih ovih natjecanja kao i svih ostalih radnji na jezeru.

Pročitajte i:   USR 'Bioštica' i Ribomaterijal 'Stream Tackle': Poziv na 8. Stream Fishing Cup - Bioštica 2024 na rijeci Bioštici

S ovim natjecanjem UR Šaran Orašje završila je ovogodišnju sezonu šaranskih kupova na Ciglani.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.