Najnovije vijestiVideo

Flycasting – Sepp Fuchs, EFFA Master Flycasting Instructor

Još jedna emisija “Bistro BiH” NTV Hayat snimljena na flyfishing reviru na rijeci Neretvi.

Ekipa emisije se nalazila na EFFA meeteng-u kojem su domaćini bili članovi O.S.R. “Konjic”, a koji je, po riječima učesnika, besprijekorno organizovan.

Prošle emisije su prikazale sam tok meetinga, te flycasting i lov suhom muhom prezentovan od strane Master Flycasting Instruktora dr. Ace Ivanovića, a ovaj put, prezentaciju vrši
Master Flycasting Instruktor visokog ranga Sepp Fuchs, a “tumač” je dr. Aco Ivanović.

PRVI DIO
httpv://www.youtube.com/watch?v=WmH5-8wJUYU

DRUGI DIO
httpv://www.youtube.com/watch?v=prREk3e4OEs

Pročitajte i:   SRK Visoko: Održano udruženjsko takmičenje u lovu ribe udicom na plovak

8 thoughts on “Flycasting – Sepp Fuchs, EFFA Master Flycasting Instructor

 • CortoMaltese

  bravo Sepp

  covika treba postavit za visokog predstavnika u BiH 🙂

 • Odlican video… fantasticna elegancija zabaca!

  Aco, svaka cast sto radis na tome da podijelis znanje sa drugima… ja mislim da musicar nije musicar dok ne nauci najmanje jednog varalicara da musicari 🙂

 • Samo jos da kazem da je ovo snimljeno prosle godine ( 2009. ) na EFFA mitingu koji je bio gore odrzan. Neki su se skoro zaletili da idu na Glavaticevo u ribolov gledajuci ovaj video.

 • Ne kontam ovu opasku/naglašavanje da je snimljeno prošle godine, kad to stoji u par vijesti ispod gdje je klip sa EFFA mitinga, te pojašnjenje da su sve naredne emisije, i sa dr. Acom, i ova sa Sepp-om, a i naredna koja ide o jednoručnim i dvoručnim štapovima snimljene kad je bio EFFA meeting 2009 godine.

 • Moj Senade,

  Kako ba ne kontas,ljudi misle da je snimljeno juce pa pozurili na revir a tamo,velika voda nema se gdje loviti i klepnuli dzaba jer onaj ko je postavio clanak nije naglasio kad je snimljeno…..ili je slucajno isputio datum.
  Eto pa gledaj datume drugi put.

 • Jest’, juče od 18:10, kad je postavljena ova vijest, pa do jutros, sve krenulo na vodu u revir.
  Eno, javlja BiHAMK da je zagušenje na zapadnom izlazu iz Sarajeva.

  Dajte, ne banalizujte, zna @Opet_Neko što je njemu upućena ovo da “ne kontam”, a dobro kontam.
  Ako neko ima animozitete prema nekim ljudima, udruzenjima, vodama, neka to riješava sa tim ljudima, udruzenjima, vodama, a ne preko stranice.

  @Pero, malo bolje čitajte vijesti, u njima je sve pojašnjeno i objašnjeno jer, u vijesti sa naslovom Mušičarenje – Lov suhom muhom piše:
  U ovoj emisiji “Bistro BiH” NTV Hayat imate mogućnost vidjeti specifičnosti lova suhom mušicom objašnjene od strane dr. Ace Ivanovića koji je položio ispit za Master Flycasting Instructor — na rijeci Neretvi u reviru Glavatičevo prošle godine, a kada je snimljena i ova emisija. (emisija o pomenutom EFFA mitingu na reviru Glavatičevo se nalazi ispod).
  U narednom periodu biće postavljane još dvije emisije snimljene tom prilikom — jedna u kojoj nam neke tehnike pokazuje Sepp Fuchs — takodje Master Flycasting Instructor, a koje pojašnjava Aco, te emisija o razlikama i prednostima jednoručnih, odnosno, dvoručnih mušičarskih štapova.

  Mislim da je ovo bilo dovoljno jasno onome ko hoće da mu je jasno.Onom ko neće, da mu nacrtam, ne bi mu bilo jasno.

  Lijep pozdrav!

 • Senade sta se ba uzrujavas i ptice u Glavaticevu znaju daje prosle godine odrzano.Bistro BIH…

 • ma pusti senade, jos im sve lijepo snimim i objavimo i opet se nadje neko da to oblati ili mu se nesto ko ne svidja, uvijek ce biti takvih, svaka normalna opaska ili prijedlog je dobro dosao….

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.