Нa Невесињскoj олимпијади најбољи риболовци из Илијаша

У оквиру 148. Невесињске олимпијаде данас је на језеру Алаговац одржано Међународно такмичење у лову рибе удицом на пловак. Учествовало је 12 екипа из Србије, Црне Горе и БиХ.

Појединачно такмичење одвијало се у три сектора.

Прво мјесто у Сектору „А” освојио је Ивица Колак (Горњи Вакуф), друго Мирсад Богиловић (Сарајево), а треће Владе Петронијевић (Чачак).

У секору „Б” први је био Мирза Алић (Илијаш), други Сеад Ђелмо (Горњи Вакуф), док је треће мјесто припало Жељку Драчи (Апатин).

Највише успјеха у Сектору„Ц” имао је Кенан Дервишевић (Илијаш), други је био Милош Ковачевић (Невесиње), а трећи Драгољуб Кнежевић (Чачак).

Екипно су најбољи били чланови УСР „Алић Хидајет-Хитко“ из Илијаша, друго мјесто заузела је екипа из СРД „Врбас“ из Горњег Вакуфа, док је треће мјесто припало члановима СРД „Алаговац 1“ из Невесиња.

Првак стазе и риболовац који је ухватио највише рибе је Ивица Колак СРД „Врбас“ из Горњег Вакуфа. Друго мјесто освојио је Кенан Дервишевић из УСР„Алић Хидајет-Хитко“ из Илијаша, а треће мјесто је припало Мирзи Алићу, такође из Илијаша.

Pročitajte i:   ATVBL: Ribolov u zimskim uslovima (VIDEO)

Прелазни пехар отишао је у руке екипи УСР„Алић Хидајет-Хитко“ из Илијаша.

Пријатељи и колеге из Никшића члановима Спортско – риболовног друштва „Алаговац“ уручили су пригодан поклон.

Огранизатор Међународног купа у спортском риболову је СРД „Алаговац”. Куп Невесиња у спортском риболову који се одржава 15. пут, протекао је у олимпијском духу, пријатељском разговору и лијепом дружењу.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.