Iz regijeNajnovije vijesti

Hrvatska: Napad sabljarke na kupače

Rijekom i okolinom, u petak, se proširila priča da je u Bakarcu morski pas navodno napao kupačicu te da joj je čak odgrizao nogu. Vijest se pokazala netačnom. U Bakarcu se zaista dogodilo nešto nesvakidašnje, ali se radilo o ribi, vjerovatno sabljarci. Prema onome šta je ispričao očevidac koji je želio ostati anoniman, nije teško stradala a na nozi je imala rez i nije obilno krvarila.

Išao sam na more kada sam na obali ugledao puno kupača. Sakupili su se oko nečega, a kad sam se približio, ugledao sam povrijeđenu ženu. Ležala je, ali nije bilo u pitanju ništa strašno. Imala je rez na nozi i malo krvarila no doživjela je šok. Radilo se o starijoj kupačici. Donijeli smo vode da se ohladi i zvali Hitnu pomoć. Mogla je micati nogom, a kada je došla hitna, neko vrijeme su se zadržali u njihovom vozilu a zatim su krenuli put bolnice, ali bez upaljene rotacije.

Da ju je napao morski pas on bi je zagrizao. Delfin bi joj možda nešto slomio, naprimjer rebro. Puno je srdela uz kraj, pa pretpostavljam da je mogla biti sabljarka koja je ustvari nije napala nego ju je repom okrznula dok je lovila srdele. Teško je to stopostotno tvrditi jer nitko od drugih kupača nije vidio ribu. Samo znam da sat vremena nitko nije htio ući u more“, prisjeća se mještanin Bakarca neobičnog događaja.

Pročitajte i:   Održano Prvenstvo SRS F BiH za mlađe kategorije u disciplini lov ribe udicom na plovak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.