EkologijaNajnovije vijesti

Pozdrav jeseni: Šetnja u podne na Banj brdu

rekreativna_zona_banj_brdo_FBInicijativa građana “Rekreativna zona Banjaluka” poziva sve građane i građanke Banjaluke, turiste, goste u našem grad, građane sa svojim kućnim ljubimcima da se u nedjelju 25.10.2015. sa početkom u 12.00 časova sastanu i zajedno od rampe na Banj brdu prošetaju do vrha našeg najljepšeg brda, do lokacije Spomenika palim Krajišnicima iz II Svjetskog rata.

Vrijeme za ovaj vikend najavljuju da će biti idealno za boravak u prirodi na čistom vazduhu, a još ako ste u dobrom društvu, onda vrijeme nije protraćeno uzalud. Okupite se tačno u podne u nedjelju , družite se sa poznatim vam prijateljima i upoznajte nove. Ponesite sportske rekvizite lopte, role, frizbije, trotinete, rekete za badminton, gitare i sve ono što može da zabavi vas i ljude oko vas.

Pozdravimo jesen i učinimo ovu nedjelju posebnom u Rekreativnoj zoni Banjaluka i pokažite svojim prisustvom koliko vam je stalo do nje i do vašeg i našeg zdravlja. Neka se pjesma ori, neka se čuje muzika. Pokažite da u našem gradu postoji taj pozitivni duh i da smo ljudi od pokreta, kretanja i akcije, da brinemo jedni o drugima i da želimo budućim generacijama ostaviti nešto dobro i pozitivno u našem gradu. Čuvajmo, razvijajmo i ostavimo za buduća pokoljenja našu Rekreativnu zonu Banjaluka.

Pročitajte i:   Održana Kup SRS BiH u lovu ribe na hranilicu - Feeder

Što nas je više, jasnije ćemo poslati poruku koliko nam je stalo do našeg zdravlja i do naše Rekreativne zone.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.