NajaveNajnovije vijesti

USR ‘Neretva 1933’: Obavijest o održavanju 20. Svjetskog prvenstva za mlade u mušičarenju

Obaviještavamo Vas da će Grad Mostar biti domaćin a Udruženje/Udruga sportskih ribolovaca „Neretva 1933“ Mostar suorganizator 20. Svjetskog prvenstva za mlade u mušičarenju, koje će se održati u periodu od 16.07. do 23.07.2023.g. na lokalitetu cijelim tokom rijeke Bune i na dijelu Mostarskog jezera (cijeli poluotok i „plaža“) .

Ovim putem skrećemo posebnu pažnju kupačima, korisnicima čamaca i splavova da se ne zateknu u sektoru takmičenja i po mogućnosti u navedenom periodu izbjegavaju navedeni lokalitet.

Stanovništvu se unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji.

Svečani program otvaranja prvenstva za mlade u mušičarenju održati će se dana 16.07.2023.g.(nedjelja) ispred platoa Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače u 18:00 sati uz prigodan program i predstavljanje zemalja učesnica juniorskog prvenstva. Zemlje učesnice su: SAD, Finska, Španjolska, Slovačka, Francuska, Južna Afrika, Slovenija, Poljska, Irska, Češka Republika, Hrvatska, Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

Natjecateljima/takmičarima želimo dobrodošlicu te puno uspjeha u natjecanju/takmičenju uz ribarski pozdrav-BISTRO!

USR „NERETVA 1933“ MOSTAR

Pročitajte i:   U Miljacku na Vilsonovom šetalištu ispuštena veća količina nepoznate tečnosti, inspekcija ne posjeduju alate za identifikovanje odgovornih

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.