Iz Udruženja i savezaNajnovije vijestiTakmičenja

Ribolovna Olimpijada – Portugal 2006

MUNDIAS DE PESCA PORTUGAL 2006  09 a 18 de SETEMBRO
Od 9 do 18. septembra u organizaciji  F.I.P.S.e.d. održavaju se Svjetska  Ribolovna olimpijada u Portugalu.Očekuje se da će na istoj uzeti učešće preko 50 reprezentacija iz cijelog svijeta.
Sportsko ribolovni savez Bosne i Hercegovine na Olimpijadi imat će svoje predstavnike.Upravni odbor saveza je na sjednici održanoj danas u Novom Travniku ( 17.08.2006 god.) odlučio da se konačna Odluka o putnicima na Olimpijadu donese 1 .septembra/rujna ove 2006  godine, kada će se na sjednici utvrditi koje selekcije idu na olimpijadu, odnosno koji takmičari.
Više o olimpijadi sportski ribolovci mogu saznati na WEB portalu www.portugalfishing2006.com
Na ovoj stranici dati su svi
podaci o samoj organizaciji, prijavama, otvaranju takmičenja, mjestima održavanja pojedinih disciplina  u Portugalu, sa kartama i terminima i ceremonijom zatvaranja takmičenja
Takmičarima koji će nas predstavljati na Olimpijadi u Portugalu  sretan odlazak i dobar plasman želi Takmičarska komisija sportsko ribolovnog saveza BiH.
INFO: Marcel Kučinski

Pročitajte i:   USR 'Bioštica' i Ribomaterijal 'Stream Tackle': Poziv na 8. Stream Fishing Cup - Bioštica 2024 na rijeci Bioštici

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.