Bistro BiH NTV Hayat – Revir na rijeci Unac

Ekipa emisije “Bistro BiH” NTV Hayat je posjetila Martin Brod i prelijepu rijeku Unac.

Dok Suzi, Sanjin i Mirza, skupa sa Senadom Kurtagićem, mahačima love prelijepe primjerke potočne i kalifornijske pastrmke, u emisiji saznajemo zanimljive detalje o mjestu Martin Brod, poznatim slapovima na rijecu Uni u ovom mjestu, te rijeci Unac

Ovaj desetominutni klip nam predstavlja taj prelijepi i specifični kraj, koji bi svaki ribolovac, a koji preferira mušičarenje, morao imati zabilježen u kalendaru svojih
izlazaka na naše, bosansko-hercegovačke vode.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5BsnGAj-qZk

Pročitajte i:   Јадранско-подунавски Куп у мушичарењу: Чланови СРД Бања Лука освојили 3. мјесто

4 thoughts on “Bistro BiH NTV Hayat – Revir na rijeci Unac

  • 15. Maja 2010. at 21:50
    Permalink

    Suzi zar nije ispod tvog nivoa pustiti ovako antipropagandni klip iz Martin Broda koji nije realno prikazan.Ja a takodjer i drugi musicari iz cijele BiH i iz inostranstva dolazimo u ovaj revir da se nalovimo kapitalnih riba i da se nauzivamo i napunomo akumulatore,pa znamo da je ovaj revir zasluzeno legendaran.
    Evo vidim i Senada pa mi je cudjenje jos vece.
    Ovakav video klip Martin Brod zaista ne zasluzuje.
    Pozdrav i bistro BIH Rusmir.

  • 16. Maja 2010. at 09:40
    Permalink

    Divna reportaza,svaka cast ja sam odusevljen prirodom i moram svakako posjetiti M.Brod sto prije.
    Hvala puno ekipi koja je sve ovo snimila
    Bistro
    S postavanjem Ivan Z.

  • 17. Maja 2010. at 10:03
    Permalink

    klip je sniman prije skoro 4 godine tako jetada bilo, sad je vjerovatno drugacije

  • 17. Maja 2010. at 14:52
    Permalink

    Sad ne da je drugacije neko je totalno drugacije….vece ribe nema ni za lijeka….lajneri vise sa grana….. izlov i poribljavanje ne prate jedno drugo tako da ovdje vise ribe nema….. totalna ne briga i ne profesionalnost odrzavanja najskupljeg revira u BIH

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.