Najnovije vijestiTakmičenja

29. januara – Druženje ribara na Drini

U  organizaciji  Sportsko-ribolovnog društva  “Halil  Sofradžija” – Ustikolina  na obalama  rijeke Drine,  u subotu, 29.  janura  će se održati  Osmi  tradicionalni  Internacionalni Kup  u lovu mladice.
Kako  se očekuje, učestvovat će  više od 100 mladičara iz  Ustikoline, Foče, Sarajeva, Goražda,  Višegrada, Istočnog  Sarajeva,  Ilidže,  Zenice, Breze, Visokog,  Bihaća,  te  Slovenije  i Srbije.
Bit će to lijepo  druženje  uz obalu Drine i prilika da  mladičari  još jednom isprobaju svoje mamce  u lovu kraljice naših voda pred   kraj sezone lova mladice.
Pripreme teku po planu  i sve je sprermno za internacionalno takmičenje mladičara.  Rijeka  Drina je poznata  po velikom bogatstvu mladice i nadamo  se  da će biti ulova.
Pozivamo sve ljubitelje prirode  i sportskog ribolova da dođu na obale Drine u Ustikolinu na  druženje“, kaže  Sulejman  Dreca,  generalni sekretar  S.R.D. “Halil Sofradžija”.
I.B.

Pročitajte i:   Poziv za prijavu za učešće u Premijer ligi BiH u lovu šarana i amura

One thought on “29. januara – Druženje ribara na Drini

  • Na zalost nismo znali za Inter.kup u lovu na mladicu inace bi se rado prijavili ! Lijep pozdrav od nas,par ribara porijekolom iz Bosne,iz dalekog Minhena !!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.