Iz Udruženja i savezaNajnovije vijestiTakmičenja

Povodom 80 godina postojanja USR “Una”: Prvi međunarodni KUP Grada Bihaća

logo_USR_Una_BihacUSR “Una” Bihać 24.08.2013. godine za osamdeset godina postojanja organizira Prvi međunarodni KUP Grada Bihaća u Fly Fishingu, SPIN-u, i Lov udicom na plovak te u večernjim satima dodjelu priznanja uz bogat kulturno-zabavni program.

Fly Fishing se održava u dvije utakmice, SPIN u dvije utakmice te Lov udicom na plovak u jednoj utakmici.

SATNICA TAKMIČENJA

  • Fly Fishing održava se na Plandišću u vrijeme od 09:00 do 10:30 i poslije podne od 16:00 do 17:30
  • SPIN se održava u reonu centra grada u vrijeme od  10:00 do 11:30 i poslije podne od 17:30 do 19:00
  • Lov ribe udicom na plovak  reon  Stens – Beton (centar grada) u vrijeme od  14:00 do 17:00.

U 20:00 Sati na Gradskoj otoci proglašenje pogjednika, dodjela priznanja i bogat kulturno-zabavni program do kasnih sati.

Za sve one koji žele da im se obezbijedi prenoćište cijena je 15,00 i 20,00 KM.

Kotizacija za učešće 50,00 KM.

Prijave se vrše do 08:00 sati 24.08.2013. godine e-meilom ili na Gradskoj otoci – Centar grada kod sekretara takmičenja.

Pročitajte i:   Održano Prvenstvo SRS F BiH za mlađe kategorije u disciplini lov ribe udicom na plovak

Svi prijavljeni takmičari do 08:00 sati 24.08.2013. godine u kotizaciji imaju obezbijeđen doručak i večeru.

Predsjednik USR “Una” Bihać
Kasim Bešić

One thought on “Povodom 80 godina postojanja USR “Una”: Prvi međunarodni KUP Grada Bihaća

  • Bistro.. čestitke da organizirate odličan kup….ali,neozbiljno od strane organizatora da se nisu postavile osnovne stvari u satnice pojedinih disciplina …niti dio pravila,…a već kad je ovakva kotizacija,tad valjda imaju i neke sponzorske nagrade ili slično….tko je sudac u kojoj disciplini…spni????
    Ništa ,ima se vremena ispraviti,ako se želi da ljudi dođu….ipak, vjerujem u uspjeh.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.