“Online shop” prodavnice “Zlatna ribica” iz Modriče

zlatna-ribica-3Zlatna Ribica je osnovana 2006. godine  sa namjerom da zadovolji potrebe za opremom ribolovcima u donjem toku rijeke Bosne.

No, od prije mjesec dana, “Zlatna ribica” svoje proizvode nudi i ribolovcima širom Bosne i Hercegovine, putem njihove Internet prodavnice koja se nalazi na linku www.zlatna-ribica.com

U ponudi je mnogo opreme vrhunskih svjetskih, ali i domaćih proizvođača ribolovne opreme. Tako su u ponudi artikli sa logom: Trabucco, Marshall, Awa Shima, Byron, Okuma, Mitchell, SPRO, Mikado, Ryobi, Alccedo…

Prodavnica posjeduje i veliki asortiman varalica (preko 250 tipova metalnih varalica  i isto toliko vrsta voblera). Većina metalnih varalica su kvalitetne varalice iz asortimana firme Lav MD iz Požege. Vrhunski vobleri ove firme su prvi put na našem tržištu upravo u Zlatnoj Ribici. Zlatna Ribica je uvoznik i distributer proizvoda firme Lav MD iz Požege za tržište BiH a i direktni uvoznici voblera renomiranog proizvođača “Goldy”

Pored solidnog izbora krupne opreme, Zlatna Ribica je poznata po jako velikom izboru sitnih dijelova opreme i malo je vjerovatno da ovdje nećete naći ono što vam je potrebno za uspješan ribolov.

Zlatna Ribica d.o.o Modriča
Dositea Obradovića b.b.
Tel. 065 395 590   ili  065 214 603
zlatnaribicamd@gmail.com

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.