Oдржано Првенство Републике Српске за млађе категорије

Смотра младости – тако би се најjедноставније могло назвати овогодишње Првенство  Републике Српске за млађе категорије одржано 08.07.2018. године на ријеци Сави у Броду. Овим је на најбољи начин потврђено опредјељење Такмичарско-судијске комисије и Управног одбора СРС РС да одвајањем овога такмичења од такмичења сениора и сениорки, не само омасове него и квалитетно подигну ниво овога такмичења. Управо то се догодило на такмичарској стази у Броду.

Како се види из табела и резултати су какви се само пожељети могу. Ништа мање нису били услови под којим се ово такмичење одржало. За то се посебно побринуло агилно руководство домаћина СРД ,,Сава“ из Брода, секетар савеза, нови сазив ТК и неки чланови УО на челу са новоизабраним предсједником. Овога пута је за дјецу припремљено све потребно почевши од за њих посебно припремљене  такмичарске стазе, доручака, освјежавајућег напитака, ручка до по, први пут поред спортских награда и признања и посебне награде у спортском прибору.

Pročitajte i:   SRD Ključ: Održano udruženjsko takmičenje u lovu mladice

По први пут су свим такмичарима  подијељене и спортске мајице са заштитним знаком нашега Савеза и Министарства трговине и туризма које је ове године значајно подржало наше такмичарске активности. Нису изостале ни награде специјализоване трговачке радње за лов и риболов ,,Трофеј“ из Лакташа чији је власник члан нашега УО. Све ово показује како се уз мало више воље и труда младима може пружити више а надамо се и повећати њихов интерес за ово и друга такмичења која организујемо. Остаје једино жал за временима када су на ово такмичење аутобусом долазили Требињци, сваке године учествовали Руђани, дјеца из И Сарајева  и далеко бројнили били многи из овог дијела РС.

Шта је разлог да се ове године нису појавили надамо се да ће убрзо одговорити наша Такмичарска комисја. Можда још нешто треба мијењати и то би требали сазнати. Једно је сигурно почело је набоље па неће требати поново из почетка. Надамо се да за ово друго имамо воље и снага па ни резултати неће изостати.

Pročitajte i:   U Hutovom blatu nakon 27 mjeseci završena Vodena staza koja obogaćuje turističku ponudu

Резултати:

Уз искрене честитке свим учесницима, а и  посебне побједницима, свим младима желимо:

СРЕЋНО И  БИСТРО!
Спортско риболовни савез РС

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.