Najnovije vijestiOstale vijesti

Ivan Korhner iz Novog Sada dobio svoju zasluženu nagradu

U petak sam uspio nekako smjestiti Ivanovu nagradu na autobus za Novi Sad i danas je od njega stigao mail sa slikama.Ivan je osvojio nagradu za trećeplasiranu reportažu u nagradnoj igri, a nagrada je bila “Cormoran”-ova mašinica koju je doniralo Udruženje sportskih ribolovaca “Sarajevo 1906” i DVD sa tri emisije Bistro BiH NTV Hayat, koju je donirao Damir Begović, autor serijala.A Ivan u mailu piše:
“Poštovani prijatelju,
načekao sam se busa skoro dva debela sata, ali srećom nije bilo hladno. Isplatilo se čekati, jer me je poklon puno obradovao i prijatno iznenadio, posebno jer nisam iz BiH.Istina nekada sam tamo živeo, a i veoma često tamo idem pecati. Drago mi je da se moja reportaža
sa Ribnika svidela ocenjivačima i ubuduće ću se odazvati nekim akcijama koje budeš sprovodio. Obradovo sam se i DVD na kome je lov mladice u Krupi  i mušićarenje na Ribniku, sve raja koju lično poznajem i s kojima često pecam.
Evo sam napravio par fotki s mašinicom pored Janove slike pastrmke u stanu u kome trenutno živim. Nadam se da će slike odgovarati. Pozdrav od Ivana i BISTRO.”

Pročitajte i:   Poziv za učešće u Premijer ligi BiH u disciplini ‘Lov šarana i amura’


Bistro, Ivane, i nadam se da će stići i koja slika kapitalaca izvadjenih tom mašinicom!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.