Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Održana izvještajno izborna Skupština Saveza sportsko ribolovnih društava SBK/KSB-a

Dana 20.06.2010 godine u Bugojnu je održana izvještajno izborna Skupština Saveza sportsko ribolovnih društava SBK/KSB-a.
Nakon usvajanja dnevnog reda delegati članica ovog Saveza usvojli su jednoglasno Izvjestaj o radu i Financijski Izvještaj za 2009 godinu. Plan rada i Plan prihoda i rashoda za 2010 godinu nije ni razmatran iz razloga sto je Skupština  Saveza ovlastila Upravni odbor da na svojoj prvoj sjednici donese ove planove.
Donešena je odluka da se prilikom održavanja KUP-a Ajvatovice u fly fishingu 26.06.2010 godine na reviru u Donjem Vakufu održi i KUP SBK-a u fly fishingu. U izbornom djelu skupštine izabran je predsjednik Skupštine Ivica Tomičić iz Busovače a njegov zamjenik je Suljo  Silajdžija   iz Novog Travnika. Za predsjednika Upravnog odbora izabran je Ismir Meškin iz Bugojna, a podpredsjednik je  Danijel Kobačić iz Kiseljaka. Sekretar u narednom periodu će biti Indir Melić iz Travnika.
Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Sofić Ahmet, a predsjednik takmičarske komisije SSRD SBK/KSB-a je Čurić Muris iz Bugojna.

Pročitajte i:   Završena Premijer SPIN liga za 2024. godinu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.