Najnovije vijestiTehnike i pribor

Simontackle – proizvodnja i prodaja ribolovačkog pribora i opreme

Iako već deset godina prisutni na tržištu u Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj i Italiji, “Simontackle” su malo poznati u Bosni i Hercegovini
U tom desetogodišnjem radu, Milan  Simonović, osnivač i vlasnik ove firme, došao je do stadija izrade sopstvenih mašina za pravljenje plovaka.Trenutno, Milan u svom pogonu ima deset raznih mašina – 4 mašine za obradu plovaka, 2 mašine za farbanje plovaka, 2 mašine za tampon štampu i 2 mašine za bušenje.
“Simontackle” proizvodi sve vrste plovaka svih gramaža, a kompjuterski vođena mašina ih izrađuje sa mikronskom preciznošću.Zahvaljujći pobrojanim mašinama i mnoštvu ostalog alata, “Simontackle” finalizuje proizvod svim detaljima i  kvalitetnim farbanjem, uz mogućnost štampanja željenog loga.
Nabavka mašina koje su proširivale opcije u izradi plovaka, omogućile su i izradu varalica, tako da su i one dio asortimana “Simontackle”.
Katalog proizvoda koji su u ponudi možete skinuti
na ovom linku, a popis proizvoda i cijene istih možete naći na ovom linku

Web prezentacija Simontackle se nalazi na www.simonfloat.com, a kontaktirati ih možete na simonfloatprodaja@gmail.com ili na telefone:
+381 64 122 82 92

Pročitajte i:   Apokaliptični prizori HE "Ulog": Ekološka bomba za smrt smaragdne kraljice Neretve?!

+381 10 311 167

+381 10 268 87 18

httpv://www.youtube.com/watch?v=6LOveo3btEo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.