Iz Udruženja i savezaNajnovije vijesti

Anto Lovrić novi predsjednik UG SR „Fojnica“

Udruženje građana sportskih ribolovaca „Fojnica“ iz Fojnice broji svojih 170 članova svih kategorija koji su raspoređeni u četiri ribolovne sekcije: Fojnica, Ostružnica, Prokos i Gojevići.
Ovo udruženje koristi oko 180 kilometara vodenih tokova na području općine Fojnica. Među svojim članovima imaju čak devet dama. U organizaciji UG SR „Fojnica“ iz Fojnice u prostorijama restorana „Ribnjak“ Fojnica održana je izvještajno izborna Skupština na kojoj je prisustvovalo 24 od 30 pozvanih delegata.
Na skupštini je usvojen izvještaj o radu i finansijski izvještaj za 2011. godinu, kao i plan rada u tekućoj 2012. godini.
Za novog predsjednika UG SR „Fojnica“ iz Fojnice je izabran Anto Lovrić koji je inače student završne godine fakulteta Kriminalističkih nauka u Sarajevu. Njegov zamjenik je Refik Varka, sekretar Nevres Huseinbašić a blagajnik Anto Mijatović.
Upravni odbor udruženja još čine: Kemal Pamić, Ajdin Imamović, Igor Bućo, Ivo Stanić i Nazif Merdžanić. Nadzorni odbor čine: Ivo Pecirep, Marko Tolo i Nusmir Neradin, disciplinski sud čine: Drago Biletić, Zdravko Remić i Jusuf Bašić…
www.fojnica.ba(07.02.2012.) 

Pročitajte i:   Održana prva dva kola Premijer lige BiH u mušičarenju

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.