Najnovije vijestiTehnike i pribor

19. Sajam lova i ribolova “Niš 2017”

19. Sajam lova i ribolova “Niš 2017” održaće se od 26. do 30. aprila 2017. godine u Hali “Čair” u organizaciji Sportskog centra „Čair“ Niš.

Na ovom Sajmu, sa novitetima pred nastupajuću sezonu učešće će uzeti uvoznici, distributeri, trgovci i sve više proizvođača opreme za lov, ribolov kao i boravak u prirodi, tako da će zainteresovani sugrađani a i posetioci iz okolnih gradova Srbije na jednom mestu moći da po povoljnijim cenama kupe i vide sve ono što se na našem tržištu nudi.

Zadnjih godina SAJAM posećuje sve veći broj zaljubljenika u lov i ribolov iz Bugarske, Makedonije, sa Kosova. Cene ulaznica su na nivou prošlogodišnjih – indvidualna ulaznica je 150,00 din a grupna (20 i više) 100,00 din.

Otvaranje Sajma je u sredu 26. aprila u 13h a radno vreme narednih dana je od 10h do 19:30h sem zadnjeg dana 30.04. do 17h

I ove godine organizovana je izložba likovnih radova učenika osnovnih škola na temu lov i ribolov i boravak u prirodi a najbolji radovi biće nagrađeni prigodnim poklonima. Na Sajmu će biti izložena i dva terenska vozila, čamci i bicikli.

Pročitajte i:   USR 'Štuka' Velika Kladuša: Održano Općinsko takmičenje u lovu ribe udicom na plovak

Zadnji dan Sajma – nedelja- 30.04 je takozvani porodični dan, odnosno besplatan ulaz za sve posetioce zato, ribolovci, lovci i svi zaljubljenici, dođite u Halu „Čair“ od 26. do 30. aprila na 19. SAJAM LOVA I RIBOLOVA “NIŠ 2017”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.