Najnovije vijestiTakmičenja

Jубиларно такмичење спортских риболоваца на Aлаговцу

Десето међународно такмичење у спортском риболову које је данас одржано на обали језера Алаговац протекло је у лијепој атмосфери и олимпијском духу. Учешће 12 екипа из Србије, Црне Горе и БиХ  потврда је да  риболовци радо долазе на Невесињску олимпијаду. Организатор такмичења Спортско-риболовно друштво Заломка има додатни разлог за задовољство пошто је члан овог Друштва Горан Симеоновић имао најбољи резултат од свих такмичара у три сектора.

Златна медаља у екипној конкуренцији припала је Удружењу спортских риболоваца „Буцов“ из Апатина, друго мјесто заузела је „Главатица“ из Јабланице, а трећи су били невесињски риболовци.

Медаље и пехаре побједницима уручили су в.д. начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Синиша Братић и предсједник СРД „Заломка“ Градимир Спремо.

Резултати по секторима:

Сектор 1:

  1. Горан Симеоновић ( Невесиње)
  2. Ћазим Арфаџин (Јабланица)
  3. Салем Гила (Вогошћа)

Сектор 2:

  1. Душан Ћуктераш (Билећа)
  2. Антон Шафхаузер (Сарајево)
  3. Адмир Шехић (Јабланица)

Сектор 3:

  1. Ранко Вуксановић (Никшић)
  2. Марко Кајић (Жепче)
  3. Милан Ћопић (Апатин)
Pročitajte i:   UGSR 'Bistro' Zenica: Započela udruženjska 'Mala škola ribolova'

Предсједник друштва Спремо Градимир истиче да, с обзиром на квалитет екипа, Куп Невесиња сваке године постаје много јаче и озбиљније такмичење а у наредној години жељу да наступе на такмичењу изразиле су екипе и из Хрватске, Македоније и Словеније.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.