10:29 am - Nedjelja April 21, 2019

Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom

Running Wild With Bear Grylls

Slavne osobe naviknute su na hotele s pet zvjezdica kao i na luksuzan način života gdje im svi ugađaju – no to nije tako kad su sa stručnjakom za preživljavanje Bearom Gryllsom! U ovoj će se sezoni glumci s holivudske A-liste, koji smatraju da to mogu, suočiti s velikim izazovima u divljini, ali među njima je i jedan od najboljih sportaša svih vremena – Roger Federer.

U svakoj epizodi Bear jednu od odvažnih zvijezda vodi duboko u divljinu gdje njihove amaterske pustolovne vještine podvrgava konačnom testu. Od skakanja padobranom do spuštanja užetom niz stijene, 48 sati suočavat će se sa svojim najvećim strahovima. Od krških sjevernih ravnica Kenije i vulkanskog terena Kanarskih otoka do strmih litica Iberijskog poluotoka, čekaju ih tereni s kakvima se još nisu susreli i naravno „hrana“ za koju nisu mogli ni zamisliti da će je ikad u životu morati okusiti.

–          Večeras u 20:00 – Bear Grylls će s glumcem, piscem i redateljem Josephom Gordonom-Levittom pješačiti 48 sati kroz pustinju sjevernih ravnica Kenije.

–          Večeras u 22:00 – Bear jednog od najboljih sportaša svih vremena, Rogera Federera, vodi na odvažnu avanturu u Švicarske Alpe. Kako će se Roger snaći na visokim liticama i ledenom terenu?

Komentari

Facebook komentari

Powered by Facebook Comments

Filed in: Ostalo

No comments yet.

Leave a Reply