Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom

Running Wild With Bear Grylls

Slavne osobe naviknute su na hotele s pet zvjezdica kao i na luksuzan način života gdje im svi ugađaju – no to nije tako kad su sa stručnjakom za preživljavanje Bearom Gryllsom! U ovoj će se sezoni glumci s holivudske A-liste, koji smatraju da to mogu, suočiti s velikim izazovima u divljini, ali među njima je i jedan od najboljih sportaša svih vremena – Roger Federer.

U svakoj epizodi Bear jednu od odvažnih zvijezda vodi duboko u divljinu gdje njihove amaterske pustolovne vještine podvrgava konačnom testu. Od skakanja padobranom do spuštanja užetom niz stijene, 48 sati suočavat će se sa svojim najvećim strahovima. Od krških sjevernih ravnica Kenije i vulkanskog terena Kanarskih otoka do strmih litica Iberijskog poluotoka, čekaju ih tereni s kakvima se još nisu susreli i naravno „hrana“ za koju nisu mogli ni zamisliti da će je ikad u životu morati okusiti.

–          Večeras u 20:00 – Bear Grylls će s glumcem, piscem i redateljem Josephom Gordonom-Levittom pješačiti 48 sati kroz pustinju sjevernih ravnica Kenije.

Pročitajte i:   VIDEO: Potraga istražuje kako je agresivna riba koja doslovce komada orade, brancine i ciple zagospodarila i sjevernim Jadranom

–          Večeras u 22:00 – Bear jednog od najboljih sportaša svih vremena, Rogera Federera, vodi na odvažnu avanturu u Švicarske Alpe. Kako će se Roger snaći na visokim liticama i ledenom terenu?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.